Истина је, РАЗВЕЛА СЕ Тина Ивановић – певачица сада све јавно признала

Тина Ивановић била је у браку 25 година са Звезданом Анђићем, који јој је био подршка у сваком смислу, а о чему је неретко и говорила за медије.

Недавно је у јавности одјекнула вест да се певачица развела, а она је то сада у емисији “Премијера Викенд-Специјал” потврдила.

Подсетимо, Тина је јавно говорила о борби против рака дојке коју је на крају победила, а подршку јој је пружио њен, сада већ, бивши супруг, Звездан.

– Причамо данас о раку дојке и превентиви, ја сам случајно открила да имам неке промене у дојци. Сва моја срећа јесте у томе што сам се на време прегледала, и ово је мој апел за све жене, за све људе, да се контролишу на време, јер све што се на време открије, то се и излечи…Имала сам три операције, али хвала драгом Богу, све је у реду. Све се на време открило, био је доброћудни тумор, иако су ми у почетку рекли да је злоћудни у питању, али се на крају ипак испоставило да је доброћудни, на моју велику срећу. Треба имати поверења у свог доктора и то је кључна ставка до излечења, и овим путем пуно поздрављам свог доктора, који је диван човек и имала сам потпуно поверење у њега. Давао ми је наду после прве биопсије, кад смо добили резултати и испоставило се да је бенигно, сви смо данули душом. Сада сам, опет кажем хвала Богу, потпуно здрава, права, ево видите, лепа, прелепа – причала је певачица за “Премијеру Викенд-Специјал”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

I CECA POTVRDILA DA JE DRAGANIN FAN! Ražnatovićka u duetu sa kumom Viki uživo otpevala dva Mirkovićkina stara hita! Mreže se usijale

Svetlana Ceca Ražnatović, po svemu sudeći, obožava hitove svoje koleginice Dragane Mirković, pa se ne …