Pevačica Ana Nikolić pričala je o najtežem trenutku u životu, borbi s kilogramima, ali i želji da svoju karijeru potpuno ugasi.

“Ponekad sam htela uništiti ‘Anu Nikolić’ na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedila sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to je bio problem – ispričala je Ana. 

20240605-23-08-55ana-nikolic-pozirala-maltene-gola-pa-hvali-sebe---kidam---blic.jpg
Printscreen Instagram 

Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije da. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presećem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat… Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: ‘Mama, možeš ti to’. Ona je moj životni uspeh’, ispričala je Ana.

Rodila sam malu Anu u svakom smislu te riječi. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim prijateljicama: ‘Mama, zašto nisi normalna?’, nasmala se pevačica “Premijera Vikend Specijal”.

Instagram/uros_tarapana Ana Nikolić sa Raletom u provodu