"Нас двоје знамо како смо то решили код куће" Мирка проговорила о Вујадиновом неверству: "Јесте он на тим фотографијама…"

Популарна глумица, Мирка Васиљевић, ужива у срећном односу са Вујадином Савићем. Њих двоје се позању цео живот, а у везу су упловили када је глумица имала 18 година. Вујадин и Мирка су сада родитељи четворо деце.

Глумица је гостовала у емисији “Претрес” и том приликом је отворила душу о њиховом односу. Присетила се почетка њихове љубави, али и турбулентних ситуација о којима су брујали сви домаћи медији.

– Ја Вујадина знам цео живот. После годину дана забављања сам била трудна. Када смо почели у у тинејџерским данима да излазимо, то су била слична места где се окупљају деца која ту у центру града иду у школу. Сретали смо се, имали смо заједничке другаре. Заједно смо ишли и у средњу школу, где је ишао и његов брат. Имам осећај да се знамо цео живот – рекла је Мирка и присетила се њиховог првог пољупца:

– Били смо у изласку и враћала сам га кући, па се десио близу његове куће. Он се шали да сам већ тад почела да му објашњавам шта може и како може. Рекла сам му: “Ако желиш да се забављамо, то мора да буде озбиљно и посвећено”. Права класнична жена која звоца – рекла је Мирка кроз осмех.

Мирка је открила да ли је постојао тренутак са Вујадином који није био леп.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Youtube Printscreen/HYPE ТВ

– Било је неких тренутака који нису били најсјајнији, али ништа то није било што не може да се превазиђе. То су све неки плусеви и минусеви који нам долазе у животу. Ја сам га бирала и ја морам да га прихватим са врлинама и да заволим те мане и да он буде свестан шта може и шта не може јер нико ту не треба да буде трпна страна. Деси се накад да пар сати не волим да га видим, ни он мене, али никад није долазило до тога да буде званична пауза од неколико дана

Мирка Васиљевић о Вујадиновим фотографијама на којима је са другом девојком

У медијима се појавила вест да је Вујадин наводно преварио Мирку, а она је сада прокоментарисала сада те фотографије које су доспеле у јавност. Пидсећамо, пре неколико година фудбалер је усликан како у парку вежба са непознатом девојком, а том приликом је руке држао на њеној задњици. На питање да ли је њу преварио супруг, дала је следећи одговор:

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Youtube Printscreen/HYPE ТВ

– Ја кажем, то је оно што сам ти причала, мени је најбитније да нас двоје знамо шта и како је. Нас двоје имамо право на нешто наше, наш неки однос. Ја сам и рекла, он јесте на тим фотографијама и то је једноставно изашло у новинама. Нас двоје знамо како смо то решили код куће и зашто смо решили и да ли је било потребе да решавамо. Те неке ствари треба да буду и само наше, не ни наших родитеља, ни наше деце, само наше. Сутра и моје неке ствари које изађу у јавности или не изађу, он чује, не чује… Мислим, није ни битно да л ће изаћи у јавност или не, најбитније је шта нас двоје знамо, шта осећамо и шта је са нама. Једина је негативна страна медаље када се бавиш јавним послом то може и неко други да чује и види кроз новине, али најбитније је шта нас двоје знамо и осећамо и да то решавамо. Нема потребе да то објашњавам у јавности јер је то наше. ја никада не знам шта ће нама живот да донесе. Не желим ништа лоше и самим тим никада не сумњам и не улазим у проверавања јер сва та негативна осећања нису добра јер привлачите нешто негативно. Ако и дође до тога, нећемо му окренути леђа и направити се да се то није десило него ћемо на наш начин то решити, јер то тако треба да буде – истакла је Мирка на “Hype” телевизији.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OVO JE ISTINA O SLAĐINOM VANBRAČNOM SINU Pevačeva žena progovorila o ocu deteta, a evo šta kaže kako ga je Đani prihvatio

Zabava Slađa Đanijeva ima vanbračnog sina: Pevačeva žena progovorila o ocu deteta Ivana Bradanji Novinar …