“UBIĆE ME DEČKO ZBOG OVOGA” Slavica neće doći na Tanjin koncert, a Savićeva ju je ovako PROZVALA – smeje se: “Ma, sigurno će ona prva da potrči…”


Zabava

Tanja Savić o Slavici Ćukteraš koja neće doći na njen koncert: “Ma, ona će sigurno prva potrčati da mi čestita Arenu, ubiće me dečko”

Pevačica Tanja Savić otkrila je juče u kakvim je odnosima sa kolegama iz “Zvezda Granda”, a, kako je rekla, niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da dođe na njen koncert, uključujući i Slavicu Ćukteraš.

Slavica, Muki, TanjaFoto: Zoran Ilić, Milan Ilić / Ringier

Slavica, Muki, Tanja

– Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu – rekla je Tanja, a na pitanja zbog čega misli da su kolege donele tu odluku imala je spreman odgovor.

Blic preporučuje

Tanja

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Tanja

– Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće – kazala je za “Grand”.

Tanja je nedavno prokomentarisala Slavicu, u svom stilu, dok je pričala o koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazala za novembar.

Slavica Ćukteraš

Foto: Blic TV / Ringier

Slavica Ćukteraš

Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l’ mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala! (smeh) Ubiće me dečko šta lupetam ovo… (smeh) Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam… – kazala je Savićeva.

Tanja, Muki

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

Tanja, Muki

Godinama uopšte nisu pričale

Tanja i Slavica, podsetimo, dugo nisu pričale. Kako se tada navodilo, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su navodile da do pomirenja neće doći.

Međutim, pre par godina došlo je do pomirenja.

– Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela – rekla je Slavica tad, a, sudeći po Tanjinim poslednjim izjavama, između njih opet vlada netrpeljivost.

Slavica, Tanja

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Slavica, Tanja

– Meni nedostaju i baš bih volela da smo svi bliski, ne pričam samo za moju generaciju već uopšte za ljude sa estrade. Pre sam se više družila sa više njih, a sad bukvalno ni sa kim. Ne znam da ali sam se ja promenila pa mi više neki ljudi ne prijaju. Sada ako mogu da nabrojim prijatelje na prste jedne ruke, eto to je to.

VIDEO Tanja Savić pevala na proslavi olimpijaca


Blic

Check Also

"Nikad ožalošćenima ne govorite: 'Primi moje saučešće'" Otac Predrag Popović kaže da su ovo jedine ispravne reči utehe kad neko umre

Sveštenik Predrag Popović redovno na društvenim mrežama deli životne mudrosti, a kada jednom pročitamo ili …