Telo Ane Volš još uvek nije pronađeno, ali OVO BI MOGLO DA RAZREŠI MISTERIJU intrigantnog ubistva

Prema navodima odbrana je zahtevala još vremena kako bi se upoznala sa dokazima.

Krajem oktobra trebalo bi da stignu rezultati DNK analize pronađenih predmeta, kako na deponiji, tako i prilikom pretresa njihove porodične kuće. Ovi rezultati trebalo bi da daju odgovore na mnoga pitanja i možda budu ključni u osudi Brajana Volša, bez obzira na to što Anino telo još nije nađeno.

Policija je prilikom pretresa kuće Volšovih u Kohasetu kod Bostona, pronašla krvavu testeru i ceradu. U kontejneru blizu kuće majke Brajana Volša, inspektori su pronašli kese za smeće u kojima su bili ćilimi, sredstva za čišćenje, deo ogrlice koju je nosila Ana, peškiri i kartica vakcine protiv COVID-19 sa njenim imenom.

Sve pronađene stvari poslate su na veštačenje i rezultati DNK analize očekuju se krajem oktobra i od njih zavisi dalji postupak protiv Brajana Volša, jer telo Ane Volš još nije nađeno.

Slučaj koji intrigira

Prema pisanju bostonskih medija, slučaj ubistva Ane Volš jedan je od najintrigantnijih u ovoj oblasti poslednjih godina. Brajan Volš je prijavio Anin nestanak, ali tek nakon što su ga kontaktirale njene kolege, a zatim je optužen za dovođenje policije u zabludu, a na kraju i za njeno ubistvo. Na suđenju se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice. Tužilaštvo tvrdi da je Brajan ubio Anu u njihovoj kući u Kohasetu u prvim satima Nove godine, posle čega je raskomadao njeno telo i bacio ga u kontejnere širom Bostona.

Brajan je, podsetimo, kobne večeri pretraživao razne stvari na ajpedu njihovog sina u potrazi za informacijama o tome kako da se reši tela.

– Svaka nova reč produbljuje bol i neizvesnost, izjavila je ranije za medije majka ubijene žene.

Srbija Danas/Republika

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Ledeni udar u Srbiji: Temperature ispod nule, a zatim šokantni skok na 19 stepeni – olujni vetrovi haraju, evo kada se smiruju (FOTO)

Danas će u Srbiji preovladavati sunčano vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do 19 stepeni, prema …