Након кршења основног правила у "Елити 8" – продукција донела одлуку и саопштила је јавности

Учесници ријалитија “Елита” и сличних формата већ су навикли на специфичан начин функционисања овог програма, где им је за своје учешће обезбеђен хонорар уз потписивање уговора. Овим уговором обавезују се да поштују основна правила, која су кључна за несметано снимање и динамику ријалитија. Једно од најважнијих правила је обавеза учествовања у емисијама, уз забрану примене физичке силе у било каквим сукобима. Ипак, често се дешава да учесници прекрше ова основна правила, што продукцију приморава да им одузме део или целокупан хонорар као казну.

Продуценти ријалитија “Елита” често кажњавају учеснике када спавају током времена када се очекује да буду активни или укључени у програм. Ријалити програми зависе од активности и интеракција учесника како би остали занимљиви гледаоцима. Ако учесници спавају уместо да буду укључени у разговоре, задатке или конфликте, динамика у кући постаје досадна, што може негативно утицати на гледаност програма. Казнама се покушава осигурати да учесници буду активни и присутни, како би се створио садржај који је занимљив за гледаоце.

 Данас су Јелена Недељлковић Мрвица и Никола Шкатарић Најо спавали за време састанка, због чега је донета одлука да буду кажњени.

Nikola Škatarić
Никола Шкатарић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Најо уз Слађу само по журкама

Никола Шкатарић Најо је, како је једном изјавио, чекао да уђе Маја Маринковић како би је завео. Ипак, уместо Маје, која није ушла, згодни црногорац је морао да се задовољи са њеном копијом – Слађом поршелином. Мада, најо није нужно задовољан квалитетом копије он је у више наврата био са Ужичанком, и исто толико пута је остављао. 

Последњи пут је смувао Слађу у уторак и том приликом Анђелино куче је “дало дозволу” да Најо буде  са поршелином, те није као до сада увек лајао када Црногорац навали на Поршелину.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ови пољупци долазе као велико изненађење, посебно ако се сетимо да је на прошлој журци Црногорац „продао“ Ужичанку за два пива. Наиме, том приликом је добио специјални задатак од Дрвета мудрости да поново смува Поршелину како би освојио два пива. Задатак је успешно испунио, али није желео да настави било шта са Ужичанком. Она је тада плакала, претила и говорила да се напољу много бољи фрајери боре за њу, те да више никада неће дозволити да је Најо на тај начин превари.

Ипак, изгледа да је овог уторка поново посустала у друштву доброг друга Младена Вулетића, што је изненадило и остале учеснике ријалитија. Да ли је Слађа само девојка од журке до журке или је Црногорац схватио гаји емоције према Слађи остаје нам да видимо.    

 

 

 

 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ša doživeo nervni slom i otkrio tešku finansijsku situaciju! U dugovima je do guše, nema ni dinara

Ša, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official U vrućoj atmosferi Bele kuće, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša …