Katarina Grujić neretko privlači pažnju mnogih kada se pojavi i to zbog svog savršenog izgleda o kom i te kako brine.

Mnogi je nisu videli van nastupa i scenske garderobe, ali u privatnosti Katarina je mnogo opuštenija i bez šminke, što je i pokazala.

20240326-09-20-01katarina-grujic-gobeljic--katarinagrujic.doll--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 

Na Instagramu je isplivala njena fotografija bez šminke, a pevačica izgleda podjednako dobro sa šminkom ili bez.

Fotografijom gde je nenašminkana pokazala je još jednom da nema problem da ide u skroz opuštenom izdanju.

Pored svog negovanog lica, Katarina privlači i veliku pažnju svojim izvajanim telom, što smo ovog leta imali priliku da vidimo na njenom Instagram porfilu gde nije krila svoje zanosne obline.

20231122-10-54-58katarina-grujic-gobeljic--katarinagrujic.doll---instagram-profile.jpg
Printskrin/Instagram 

Uz ovu dijetu je Katarina skinula 14 kilograma za samo tri meseca
Pevačica Katarina Grujić tokom trudnoće se ugojila 14 kilograma, a jednom prilikom otkrila je kako je uspela da vrati staru kilažu.

Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je ona i dodala:

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

instagram/snezanafi Katarina Grujic