Скандал у "Гранду" – након што је Саша Поповић избацио, проговорила о трауми "Било је пуно неправде"

Пројекат “Звезде Гранда” почео је са емитовањем пре две деценије, 2004. године, и тако постало прво музичко такмичење тог типа на нашим просторима. 

До сада је изнедрило многа јако популарна имена попут Тање Савић, Дарка Лазића, Мирзе Селимовића, Шејле Зоњић, Џејле Рамовић, Радмиле Манојловић, Амара Јашарспахића, Александре Пријовић и многих, многих других. 

Ипак, колико год да се о искуствима у “Гранд” продукцији причало афирмативно, једна певачица доживела је пех – избачена је из ове куће због недоличног понашања. 

У питању је Милена Ћеранић, која је избачена због недоличног понашања и псовки током учешћа у ријалитију “Фарма”.

Милена је у ријалитију боравила заједно са својим тадашњим дечком, певачем Немањом Стевановићем, а њихове честе свађе биле су главна тема.

Након више од 10 година од овог непријатног искуства, Милена је у емисији “Котра шоу” проговорила о ономе што се тада дешавало.

– Мислим да су они изабрали прави моменат када треба мене да избаце из Гранда. Ја сам била јединка за себе, никада нисам дала на себе. Знала сам шта хоћу, а шта нећу. Морам да кажем да ја Сашу Поповића и те како поштујем због свега што је постигао, лепо се поздравимо кад се видимо. Једном приликом је Поповић рекао: “Ми смо Милену дисвалификовали”. Кога си ти дисквалификовао?!

– Прво, ја нисам дисквалификована, јер ја ако улазим у неко такмичење, ја не волим правила, али ако сам ушла негде, ја све поштујем. Ја сам правила сва поштовала и дисквалификована сам зато што је некоме сметао мој став. Имала сам великих психичких проблема због ријалитија. До скоро нисам ни могла да гледам ту “Фарму”. Имала сам великих психичких проблема због тога. Као клинка од 23 године била сам “осуђена од јавности”, а заправо сам имала велику подршку много интелигентно великих људи, али се глас мржње даље чује. Било је пуно неправде. Нисам имала прилику да кажем ништа – испричала је Милена.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Bacio eksploziv na policiju pa sebe razneo bombom: Drama koja je tresla Austriju dobila svoj tragični epilog

Slovački državljanin, koji nije bio prijavljen u Austriji, prethodno je satima bio zabarikadiran u vinskom …