“Neka joj je alal. Nije bitan novac, ali OTIMANJE pevačici mikrofon iz ruku je za svaku osudu”: Pevačica udarila na Jovanu Jeremić nakon što je na svadbi uzela 1.000 EVRA


Zabava

Pevačica udarila na Jovanu Jeremić: “Nije bitan novac, ali otimanje pevačici mikrofon iz ruku je za svaku osudu”

Voditeljka Jovana Jeremić zapevala je na jednoj svadbi, na kojoj je bila sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, i za 10 minuta zaradila čak 1.000 evra.

JovanaFoto: andjelavjetrovic / TikTok

Jovana

Pevačica Anđela Vjetrović je na svom Tik Tok nalogu objavila snimak baš sa ovog slavlja i udarila na voditeljku Pink televizije Jovanu Jeremić.

Blic preporučuje

Neka joj je alal. Stvar je u njenom bahatom i bezobraznom ponašanju, o nepoštovanju muzičara, o otimanju mikrofona koleginici, o njenom prepotentnom stavu i ponižavanju ostalih – navela je pevačica Anđela Vjetrović, a zatim dodala:

– I nije bitan taj novac koji je uzela, niko neće propasti, a ni obogatiti se od toga, ali otimanje pevačici mikrofona iz ruku, propisanje gluposti i omalovažavanje drugih je za svaku osudu – napisala je.

Jovana Jeremić

Foto: Ringier / Ringier

Jovana Jeremić

Uživa u ljubavi sa 15 godina starijim biznismenom

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa starijim biznismenom, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Jovana Jeremić zaljubljena je do ušiju u 15 godina starijeg emotivnog partnera, bogatog biznismena Dragana Stankovića i njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju.

VIDEO:Jovana Jeremić pevala na privatnom veselju


Blic

Check Also

CELA KUBA PONOVO BEZ STRUJE Zemlja opet ostala bez električne energije, dva dana zaredom

Vesti Svet Cela Kuba ponovo ostala bez struje, drugi put od petka Blic 19. oktobar …