Dnevni horoskop za subotu 19. oktobar! Lavovima sve ide od ruke, Blizancima sledi zanimljivo poznanstvo

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

OVAN

LJUBAV: Harmonija u odnosu i generalno bez negativnih dešavanja. POSAO: Period nije povoljan za pravljenje bitnih poteza. Najbolje je da održavate status kvo. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Bićete strastveni, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim i porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje sa partnerom ili će vam se dopasti neko koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Rad u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Shuterstock

RAK

LJUBAV: Nestabilan porodični život zbog nervoze. Moguće su svađe ako živite sa partnerom ili ste u braku. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Nesanica.

LAV

LJUBAV: Bićete pomalo navalentni zbog strastvene prirode, pa možete izazvati suprotnu reakciju od one koju priželjkujete. POSAO: Sve će vam ići od ruke. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Najbitnija vam je stabilnost, jer niste zainteresovani da se previše bavite ljubavnim životom. POSAO: Dobićete priznanje za dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim nema šanse da ostvarite vezu. POSAO: Potreban je oprez pri komunikaciji, zato što su zabune i nesporazumi izvesni. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguća pozitivna komunikacija i flert sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Ambicija vam može napraviti problem ako je preterana. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ste mnogo ozbiljni i odgovorni u vezi sa svim, pa i ljubavlju. POSAO: Uspeh u radu sa strancima ili u inostranstvu, posebno u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Problemi, nesporazumi i nestabilnost. Najbolje je da ništa ne shvatate suviše ozbiljno i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Može vas privući neko s kim radite, ali to će biti kratkog daha. POSAO: Imaćete više sreće u kontaktu sa podređenima, a ako tražite posao, lakše ćete ga naći. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti bolji, ali mogući su nesporazumi u odnosu, pa treba da budete jasniji u komunikaciji. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 26. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Horoskop

Mars se nalazi u Raku, a Venera u Strelcu, tako da će položaj zvezda određenim znakovima Zodijaka više odgovarati za novac nego ostalima.

sledeća vest




Informer

Check Also

"Је л' то ТО СВЕТОСАВЉЕ које госпођа промовише?" Ђедовић бесан, урнисао Венди због њене изјаве о трудној Милици – хаос на мрежама

У недавној епизоди емисије “РЕДакција”, певачица Весна Вукелић Венди оштро је искритиковала трудну бившу учесницу …