“NEK SEDE PORED NAS, DA VIDE NAŠU BOL!” Roditelji Danke Ilić otkrili kako je izgledalo suočavanje sa optuženima za ubistvo ćerke: “Da sam znao da su oni, nijedan policajac me ne bi zadržao!”


Vesti

Hronika

Otac Danke Ilić o detaljima nestanka i suočavanja sa optuženima

Miloš Ilić, otac male Danke Ilić iz Bora, devojčice za čije ubistvo su optuženi Dejan Dragijević i Srđan Janković, sinoć se oglasio na društvenoj mreži TikTok, gde je izneo detalje u koje javnost do sada nije bila bila upućena.

Majka Ivana i otac Miloš sa Dankom IlićFoto: Društvene mreže / Ringier

Majka Ivana i otac Miloš sa Dankom Ilić

Razgovor sa Milošem Ilićem vodila je “Sanjabg73”, ali su se u razgovor uključivala i druge osobe, kao i majka Danke Ilić, koja je malo govorila.

Blic preporučuje

Oni su se u više navrata osvrtali na teorije zavere koje kruže internetom, ali je Miloš rekao da je “miran, jer imaju sve dokaze”.

Imam dokaze sa kamere da su išli da peru kola i u koje vreme su bili na toj deponiji. Sve imam crno na belo – istakao je.

“Sedeo sam dve stolice od njih”

Na pitanje da li su on i supruga Ivana prisustvovali svedočenju Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Miloš je rekao:

– Nismo, ali su njih dvojica bila tu kada smo mi davali davali izjave. Sedeo sam u policiji dve stolice do njih, ali tada nisam znao da su oni osumnjičeni za Dankino ubistvo. Da sam znao, nijedan policajac me ne bi zadržao.

Miloš je otkrio i da je tužilac pitao Ivanu da li želi da ih pomeri, ali je ona bila izričita da tu i ostanu.

Ivana je rekla “neka ih tu, da vide bol” – rekao je Miloš.

Oni su u toku razgovara pominjali i medije i lažne informacije koje su se širile, ali i da planiraju da zaštite Dankinu fotografiju.

“Samo sve ovo da se završi, pa ćemo sve polako”, rekao je Miloš.

Šta je sve Miloš govorio u lajvu, pročitajte u našem odvojenom tekstu.


Blic

Check Also

Prelepa pevačica UMRLA JE U 42. GODINI, a u stanu prijatelja se tada desila JEZIVA STVAR: Njen sin se samo jednom oglasio: “Odrastao sam preko noći”

Zabava Prelepa pevačica umrla je u 42. godini, a u stanu prijatelja se tada desila …