Ипак није сам после развода од Карлеуше – Душко Тошић се појавио у њеном друштву са широким осмехом

Кошаркаши Црвене звезде играју кључну утакмицу четвртог кола Евролиге, где на свом терену дочекују Барселону. Арена је попуњена до последњег места, а енергија и ишчекивање су присутни међу навијачима.

Међу публиком, пажњу је привукао фудбалер Душко Тошић, бивши супруг Јелене Карлеуше. он није био сам, већ је био у друштву ћерке Нике. Ника је обукла дрес Црвене звезде, показујући своју подршку београдском клубу у овој значајној утакмици.

Навијачи Црвене звезде са нестрпљењем прате дешавања на терену, а атмосфера је напета јер сви ишчекују исход овог дуела. Ника и Душко Тошић нису остали непримећени у публици, а њихово присуство додатно је привукло пажњу медија.

Duško Tošić
Душко Тошић / Извор: ТВ printscreen Спорт клуб

Посетимо Карлеуша је недавно потврдила да развела од Душка. 

– Потписала сам споразумни развод брака после 16 година. Сама. Прекопута мене на слици су мој адвокат Милан Атељевић и овлашћени адвокат досадашњег супруга који није дошао. Нисам питала зашто. Због разноразних медијских и друштвених нагађања, додаћу да се сва заједничка имовина(стечена у браку) води на нашу децу, Атину и Нику. Старатељ наше деце сам ја. “Друга страна” није имала другачији предлог. Иако неки надасве мудри људи кажу да због деце бивши супружници треба да буду у коректним односима, ја не желим више никакву повезницу нити контакт са претходним периодом живота сем ако је реч о питању живота и смрти. У том случају ћу вероватно и погинути. Елем, свако може направити децу, то је лако, свако се може оженити али не може свако бити муж. Муж је онај који поред жене стоји онако како се на потписивању брачног уговора каже-и у добру и у злу… а мене је живот нажалост или на срећу “наградио” снагом да кроз све проблеме, успоне и падове, кроз море зла, суза и лоших људи свих протеклих година… идем сама. Знам. Тешко је стајати поред мене, тешко корачати поред мене а још теже стати испред мене. Ваљда зато што сам тако страшна. За мене често кажу да сам ЛУДА, вероватно су у праву. Зато поред мене од сада може стати само ЛУД. Као ја. Не прихватам ништа мање. Да ме као што ја знам, ЛУДО воли, чак и када ме читав свет мрзи. Немам шта више да додам, друже судија.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Душко Тошић и Јелена Карлеуша / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

“Северина је од Душка направила будалу” 

 Карли је ендавно коментарисла дописивање свог бившег супруга и познате хрватске певачице.

– Мене је много изнервирало то како је Северина одговарала Душку на поруке, ништа поред мене није научио. Направила је од њега будалу, иако је он много бољи фрајер, него што је она риба. Ја сам се изнервирала зато што је она ту поентирала, а не он. Ја сам се толико трудила да он испадне фрајер и фаца – рекла је Карлеуша па додала:

– Жао ми је што су на његов рачун спрдали многи, а Душко то не заслужује, јер то су његове слабости и непромишљени моменти – испричала је Јелена у емисији “4 и по жене”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2024: Jarac prolazi kroz ozbiljan proces, Rak upada u novčane neprilike

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2024: Jarac prolazi kroz ozbiljan proces, Rak upada u novčane …