HOROR NA AUTO-PUTU, STRADALA DECA Žestoki sudar na jednom od najprometnijih puteva, policija zatekla JEZIVE SCENE: "Svuda je bilo puno CRNOG DIMA"

Nesreća se dogodila na auto-putu M6 u Kambriji, a policija je pozvana na lice mesta popodne u 16.04. U nesreći su učestvovala dva vozila marke “škoda” i “tojota”.

Vozač “tojote”, muškarac, žena i dvoje dece iz Glazgova poginuli su na mestu nesreće. Treće dete, koje je putovalo u “tojoti”, bori se za život nakon što je sa teškim povredama prebačeno u bolnicu Kraljica Viktorija u Njukaslu.

Nacionalni auto-putevi potvrdili su u trenutku nesreće da su dva vozila Hitne pomoći stigla na mesto nesreće. Na licu mesta je preminuo i muškarac koji je bio za volanom “škode”. Porodice umešanih u užasnu nesreću pružaju podršku specijalno obučenim policajcima, saopštila je policija.

Auto-put M6 je bio zatvoren od raskrsnice 36 do raskrsnice 39 zbog nesreće, nakon što su vozači upozoreni od strane policije da bi put mogao biti “zatvoren na neko vreme”. Policija je potvrdila da je put ostao zatvoren nakon nesreće do “jutros u ranim satima”, oko 12 sati nakon nesreće.

Očevidac je opisao veliko prisustvo Hitne pomoći na licu mesta, rekavši da je bilo “puno crnog dima”.

Policija sada apeluje na sve koji su videli užasnu nesreću ili bilo koga ko ima bilo kakvu informaciju da se javi i razgovara sa njima.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

TUGA U DOMU MIONE JOVANOVIĆ! Njena majka se obratila potresnim rečima koje kidaju dušu: ''Niko za tebe nema lošu reč''

Danijela Nastić, majka Mione Jovanović objavila je na Instagramu potresnu poruku u kojoj se priseća …