Glumac Al Paćino nedavno je objavio memoare “Sonny Boy”, u kojima je pisao o brojnim trenucima iz svoje karijere, ali i o svom detinjstvu. Paćino se u knjizi osvrnuo i na povredu koju je zadobio u detinjstvu, a koja ga i danas “proganja”. Incident mu se dogodio kad je živeo u južnom Bronksu, kad je imao 10 godina.

profimedia-0909615034.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

“Hodao sam po tankoj gvozdenoj ogradi, plesao po žici. Kiša je padala celo jutro i, naravno, okliznuo sam se i pao, pa me je gvozdena šipka udarila pravo između nogu”, napisao je on. Prisetio se kako je u tom trenutku osetio toliki bol da nije mogao da se vrati kući. U pomoć mu je priskočio stariji gospodin koji ga je odveo kod tetke. Pozvali su lekara kako bi mu pomogao.

al paćino profimedia-0855781169.jpg
ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

“Ležao sam tamo na krevetu, s pantalonama spuštenim do članaka dok su tri žene – moja majka, tetka i baka, lagano u panici bockale moj penis.Mislio sam – Bože, uzmi me sada, dok sam slušao kako šapuću stvari jedna drugoj dok su vršile inspekciju”, ispričao je legendarni glumac. Dodao je i kako je njegov “penis ostao na mjestu”, ali da je doživio veliku traumu.

“Dan-danas me proganja sama pomisao na to”, istakao je. Glumac je to iskustvo opisao jednim od najsramotnijih iskustava ikad.

profimedia0501294347-1.jpg
Profimedia 

Osim svoje povrede prisetio se i izazivanja nereda u Njujoku dok je bio mlađi, a pričao je i o teškim trenucima kroz koje je prolazila njegova majka.

Paćino je nedavno otkrio da je raskinuo sa svojom partnerkom Nur Alfalah, s kojom je prošle godine dobio sina. Rekao je da su on i Nur ostali prijatelji.

3402046-alpacinonuralfalaprofimedia0764861939-edit.jpg
A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

“Al i Nur su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana”, rekli su njegovi predstavnici.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

kurir televizija “ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!” Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO