” DIREKTORE, SMRT NAS JE RASTAVILA” Pevačica otkrila detalje poruke koju je POSLALA SAŠI POPOVIĆU


Zabava

Pevačica otkrila detalje poruke koju je poslala Saši Popović: “Direktore, smrt nas je rastavila”

Pevačica Aleksandra Đuranović, koja se takmičila u dve sezone takmičenja Zvezda Granda, doživela je strašnu tragediju kada joj je preminuo rođeni brat, pred početak treće sezone ovog takmičenja.

Saša PopovićFoto: Milan Ilić / Ringier

Saša Popović

Naime, Aleksandra je bila deo ovog takmičenja 2016. i 2018. godine , a planirala je da se na bini “Zvezda Granda” nađe i naredne sezone 2019. godine. Nakon izvedbe pesme njenog brata, usledili su i brojni komentari nakon čega nije mogla da nastavi sa daljim takmičenjem. Kako joj je on bio najveća podrška, baš njemu je posvetila pesmu “Kao zver” koja je premijerno puštena na dan njegovog rođendana.

Blic preporučuje

Aleksandra Đuranović,

Foto: Ustupljene fotografije / Privatna arhiva

Aleksandra Đuranović,

Ipak, nakon emotivnog šoka zbog smrti brata, mlada pevačica iz Banja Luke pozvala je tadašnjeg direktora Grand produkcije Sašu Popovića i zamolila ga da deo emisije gde nastupa izbaci iz emitovanja.

– Direktore, moj brat je preminuo. Zbog smrtnog slučaja koji je zadesio moju porodicu, ja sam prinuđena da napustim dalji tok takmičenja, jer se psihički ne osećam spremno da nastavim dalje – rekla je Saši Popoviću, koji je uslišio njenu želju i isekao deo emisije u kojem Aleksandra peva.

Aleksandra Đuranović,

Foto: Ustupljene fotografije / Privatna arhiva

Aleksandra Đuranović,

Pet godina kasnije, na njegov rođendan izdala je pesmu pod nazivom “Kao zver” koju je posvetila svom pokojnom bratu Đuki .

VIDEO: Saša Popović stigao na filane ZG na štakama


Blic

Check Also

"Publika se polako seli sa Sajma knjiga u knjižare i sajber svet" Kecmanović za Kurir: Ne bi bez njega propao svet, ali ne bi bilo ovog druženja

Pisac Vladimir Kecmanović napravio je potpuni zaokret u karijeri i nedavno je objavio zbirku pesama …