Bulatović raskrinkao proteste lažnih ekologa, pa poručio: Narod Srbije gleda u budućnost, a tamo zasigurno nema Dragana Đilasa

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Dejan Bulatović objasino je da, baveći se istorijatom protesta koji su organizovani u poslednjih nekoliko godina u Srbiji, nameću se dva osnovna zaključka.

– Svim tim protestima zajedničko je to što ih je osmislio i organizovao Dragan Đilas, ponosni vlasnik režimskog ekstra profita koji iznosi astronomskih 619 miliona evra, koje je prihodovao iz fotelje gradonačelnika Beograda. Druga stvar koja je zajednička tim nazovi opozicionim protestima jesu besmisleni, poremećeni i protivprirodni razlozi za iste. Najkraće rečeno, bilo da se zloupotrebljavaju tragedije pogibije dece, ili se juriša na najvažniju gradsku instituciju, ili se pak blokira međunarodna tranzitna saobraćajnica u pokušaju stopiranja razvoja privrede, sve to Đilas organizuje u maniru „kako mali Đokica zamišlja da se ponovo dokopa vlasti“. Isto tako, zajedničko svim tim protestima je i da su propali, pa smo tako svedočili još jednom Đilasovom poduhvatu juče u Loznici. A o tome koliko mu je važna tema rudarenja litijuma, svedoči činjenica da se na svom sopstvenom protestu sinoć nije ni pojavio – objasnio je Bulatović.

 

Prema njegovim rečima, čim se u Srbiji samo nasluti reč „protest“, narod zna da je to drugo ime za još jedan očajnički pokušaj Dragana Đilasa da se dokopa vlasti.

– Pošto se više izgubila računica o tome koliko desetina puta do sada je Aleksandar Vučić u korenu sasekao Dragana Đilasa u izbornim ciklusima zahvaljujući volji naroda, Đilas je odlučio da zaobiđe istu tu volju naroda koja mu se ne da i da pokuša nasilno da svrgne Aleksandra Vučića sa vlasti. Pošto svaki lopov meri po sebi, tako i Đilas misli da sve može da se kupi, pa i narod, pa i podrška, pa i država. Jedino što je uspeo sa tih 619 miliona jeste da od suprotnog političkog spektra napravi cirkus koji se polako osipa. Za bradatu ženu ne znam, ali svedočimo da mu se „borbeni“ redovi proređuju, nezadovoljstvo raste, a ujedno i rapidno opada podrška naroda – rekao je narodni poslanik.

 
Prema tome, kkao kaže,  sve je džaba Draganu Đilasu.

– Džabe novci, džabe bal vampira koji organizuješ u skupštinskom plenumu, džabe Ćutino i Milivojevićevo sramoćenje, džabe Marinikine lažne afere. Narod je prozreo koliki trulež je sa one strane, i sve jasnije i jasnije sa gađenjem odbacuje to na izborima. Narod ove zemlje hoće stabilnost koju donose jaki međunarodni kontakti i odnosi koje pravi i učvršćuje predsednik Vučić. Razvoj, koji dolazi kroz dobijanje kreditnog rejtinga i poduhvata organizacije manifestacije kao što je „EXPO“. Narodu je dosta više lažnih ekologa, lažnih studenata i lažnih afera. Dosta je recikliranih petooktobarskih vodonoša. Dosta je Ćute, Borka, Marinike, Lazovića i konačno, narodu je dosta tebe, Dragane Đilas, i tvoje podle, manipulativne i lopovske politike. Narod Srbije gleda u budućnost, a tamo zasigurno nema Dragana Đilasa. – poručio je Bulatović na kraju.


Bakarec postavio hejtere na mesto: Đilas i Marinika su kupili novi ekološki Mercedesov fijaker, jer briga o zaštiti životne sredine je najvažnija!

Politika

Narodni poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec postavio je tajkuna Dragana Đilasa i njegovu perjanicu Mariniku Tepić na svoje mesto, jer bi da zabrane litijum, baterije, električne automobile, mobilne telefone….apsolutno sve i da zaustave razvoj Srbije.

sledeća vest




Informer

Check Also

“SAHRANILA SAM JE NA LIVADI, GDE SE KAO MALA SANKALA” Potresna ispovest majke tragično nastradale Katarine: “One mi nisu ni saučešće izjavile”

U Višim sudu u Vranju završeno je suđenje optuženoj Anđeli S. kojoj se na teret …