Mihajlo Veruović Vojaž u poslednjih nekoliko meseci beleži velike uspehe, pa je tako ostvario i nekoliko saradnji sa inostranim reperima, zbog čega danas ima bazu fanova i van Balkana.

Mladi treper je sad sa svojim fanovima podelio nezapamćen uspeh i otkrio da je o njemu pisao portal Bilbord iz Argentine.

whatsapp-image-20231006-at-9.48.10-pm.jpg
Damir Dervišagić 

Inače, Bilbord je američki časopis i medijska kompanija poznata po praćenju muzičke industrije, naročito putem svojih muzičkih top-lista. Najpoznatija lista je Bilbord hot 100, koja rangira najpopularnije pesme u SAD na osnovu prodaje, radio-emitovanja i strimovanja. Pored muzičkih top-lista, Bilbord objavljuje i vesti, analize i intervjue iz sveta muzike, a takođe prati i druge aspekte zabavne industrije, poput koncerata, muzičkih festivala i marketinških trendova.

Njihov ogranak iz Argentine sada je pisao o Vojažu.

vojaz.jpg
Printskrin Instagram 

Prvi Srbin o kojem piše Bilbord – napisao je Vojaž na Instagramu.

Mihajlo Veruović, poznat pod umetničkim imenom Vojaž, izdvaja se kao jedna od najperspektivnijih figura urbane muzike u istočnoj Evropi. Rođen u Beogradu, ovaj 23-godišnji reper i glumac dominira muzičkom scenom svog regiona i sprema se da pređe granice i dostigne svetsku slavu. Sa impresivnom bazom od skoro dva miliona pratilaca na Instagramu i Tiktoku, te više od 1,5 milijardi preslušavanja na striming platformama, Vojaž privlači pažnju publike i međunarodne industrije. Njegov muzički stil, koji kombinuje zarazne ritmove sa višejezičnim tekstovima, osvaja top-liste u više od 20 zemalja – navodi se, između ostalog, u članku.

vojaz.jpg
Shutterstock, Damir Dervišagić 

Bilbord je prokomentarisao i reperovo odrastanje, kao i povezanost njegovog oca sa ubijenim premijerom Zoranom Đindićem i nimalo laku situaciju u kojoj se nakon atentata našla porodica Veruović.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir Vojaž izjava pred početak Karleušinog koncerta