Brazilska manekenka i svetska zvezda Adrijana Lima pozirala je za naslovnu stranu novembarskog broja španskog “Vogue”, 14 godina nakon što je prvi put krasila naslovnicu ovog magazina. Vest o tome objavljena je dva dana nakon što je učestvovala na reviji Viktorijas sikret u Njujorku, posle šestogodišnje pauze.

Adrijana Lima poručuje za špansko izdanje Vogue da zna kuda želi da ide i gde želi da bude. Da je najvažnije osećati se samouvereno, ali da se taj osećaj menja svakoga dana. Modna zvezda pozirala je u Dior crnoj haljini, a osim njene vitke linije do izražaja su došle i njene mišićave ruke, bicepsi i tricepsi.

Lima je uspela da ostvari dva cilja: izgubi 20 kilograma viška i dobije mišiće što se može postići jedino veoma pažljivo korigovanom ishranom i treniranjem koje je strogo usklađeno sa jelovnikom.

365904_adrianalima-11_ls.jpg
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Išlo joj je sigurno na ruku to što je godinama unazad vežbala, kombinovala je razne treninge pa i boks, koji je među njenim omiljenim sportovima pored fudbala (FIFA ju je izabrala za svog ambasadora). Uz pomoć boks je 2012. smršala i dobila željene mišiće dok se spremala za Viktorijas sikret reviju, pa je pistom prošetala samo dva meseca nakon porođaja.

Te godine je sa bivšim suprugom, košarkašem Markom Jarićem, dobila ćerku Sijenu. Bivši par je 2009. dobio prvo dete, Valentinu, a Lima je prošle godine postala mama treći put pa je njena veza sa Andreom Lemerom, francuskim filmskim producentom, krunisana rođenjem sina Sajana.

Manekenka nakon trećeg porođaja nije žurila sa mršavljenjem pa ni sa povratkom na pistu, ranije ove godine učestvovala je na Nedelji mode u Parizu, pa na VS modnom šouu koji se nije organizovan od 2018.

Pratili su je komentari da je botoksom izobličeno njeno lice na šta je ona odgovarala da je sve posledica umora jer brine o petoro dece, uz ćerke i sina i o dvoje dece Lemera iz njegove prethodne veze. Poručila da je učestvovala na reviji VS kako bi deci pokazala da ne treba dozvoliti da vas poraze negativni komentari.

profimedia0904911482.jpg
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Priča se sada da Lima (43) izgleda 10 godina mlađe, a polemiše se da je zategla lice ne bi li tako izgledala. Mnogi na Instagramu oduševljeni su njenim povratkom i lepotom, a neki zameraju samom brendu zašto Adrijana nije ni otvorila reviju nego je to učinila Điđi Hadid.

Adrijana Lima se zahvalila modnoj kući na svakoj sekundi svog nastupa na reviji.

(Kurir.rs/ Blic Žena/M.F.)

 Bonus video:

Instagram/adrianalima Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda