Pevač Hasan Dudić uživo u emisiji “Puls Srbije” gostovao je zajedno sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, kada je priznao koliko je bio zaljubljen u nju.

Naime, povodom silnih razvoda koji su se u poslednje vreme dogodili na našoj javnoj sceni, Dudić se osvrnuo na svoja dva braka koja su doživela svoj kraj, te je rekao da je tada bio mlad i zaljubljive prirode, ali da su ga uvek fascinirale žene sa crnom kosom.

Šta da kažem osim da sam bio mlad i zaljubljivije prirode, a i sada, mnogo volim crne žene, upravo kao Vendi. Ona je bila moja ljubav, bio sam zaljubljen u nju. Pesma “Sve zbog jedne crne žene” je budući hit, otpevao sam je za desetku, ja kao Era Ojdanić, govorim šta mi je na umu. Te pesme stalno prolaze.

Potom se Vendi ubacila sa rečenicom: 

Kurir televizija Hasan Dudić šokirao sve prisutne u studiju Kurira: Priznao da je zaljubljen u gošću prekoputa

– Ta pesma je meni posvećena i jedva čekam da izađe.

Dudić je nastavio:

Bila je najlepša devojčica, imala je sestre, mnogo lepe, kulturne devojke, divne su bile. Što es generalno mojih izbora tiče, zažalio sam, život brzo prolazi, njima sam sve dao, a sam ostao. Ženama sam činio šta god su poželele, previše sam im davao. Zlata mi je makar rodila sina, i da se stoput posvađamo, onda je uvek tu kada mi treba. Ona je veliki čovek što se tiče poštovanja, ljubav je to bila. Imamo sina i unuke. Drugu ženu ne želim da kudim, rastali smo se pre 14 godina. Od jednog starog mangupa sam naučio, da se nikada ne daje novčanik da žena bude gazda kuće. Međutim, nisam takav, ako živimo zajedno, uvek sam smatrao da je sve naše.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

kurir televizija “KAKO JE KRENULO ZA NARODNU MUZIKU NEMA NADE!” Hasan Dudić kritikovao mlađe kolege, evo šta im NAJVIŠE zamera: “TO JE STRAŠNO!”