Kolosalna greška NATO pakta u Kursku! Zapad i Zelenski će platiti ogromnu cenu zbog udara na pravoslavlje!

Svetska žarišta u Ukrajini i na Bliskom istoku koja se iz dana u dan raspiruju, komentarisali su gosti emisije Rat uživo Vladimir Prebiračević, Rusko-srpski Centar “Majak” i Slobodan Stojiljčević, pisac.

Vladimir Prebiračević, Rusko-srpski Centar “Majak”, ističe da Zelenski snosi veliku odgovornost za rat, ali da Zapad želi da istrebi narod Ukrajine.

Vidimo greške NATO gde oni iznova napadaju Kursk i da nemaju uspeha. Oni žele da mobilišu sad i žene što pokazuje da žele da istrebe jedan narod Ukrajine. Zelenski snosi veliku odgovornost za sve što se događa. Ukrajina nije posedovala nuklearno oružje, već su to bile nuklearne glave Sovjetskog saveza – kazao je Prebiračević.

Foto: nikola babić

Vladimir Prebiračević i Slobodan Stojiljčević

 

Slobodan Stojiljčević, pisac, navodi da će se formirati potpuno drugačija Ukrajina nakon rata, ali i da je ovaj rat hibridnog karaktera, uz zapadno targetiranje pravoslavlja.

Postoji mnogo preumljenih ljudi u Ukrajini, koji su zadojeni nacizmom i većina tih muškaraca treba da bude istrebljeno, kao što se to dogodilo u Drugom svetskom ratu. Nova Ukrajina će se formirati nakon rata. Mi zaboravljamo jednu stvar da se Rusija za svo ovo vreme strašno promenila. Ovaj rat je hibridni rat i nikada u istoriji svet nije bio globalizovan, ali i da je ovoliko Zapad bio nastrojen protiv pravoslavlja – rekao je Slobodan Stojiljčević.


Vraća im se kao bumerang! Ruske snage koriste zaplenjene dronove za napade na ukrajinsku vojsku

Planeta

Podzemno postrojenje za popravku dronova grupe snaga Dnjepar, na Kahovskom pravcu u Hersonskoj oblasti radi na popravci dronova zaplenjenih od Oružanih snaga Ukrajine, a ove letelice se kasnije koriste za dejstvo po neprijateljskim ciljevima, izjavio je ruski vojnik sa pozivnim znakom “Muljtik” za RIA Novosti.

sledeća vest




Informer

Check Also

Огласила се девојка преминулог певача – њене речи кидају душу док га зове својим анђелом

Кејт Касиди, девојка покојног превача Лијама Пејна, одлучила је да прекине ћутање и подели своју …