Jedan klik do saznanja! Od danas na “Google Maps” informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji

U cilju unapređenja kvaliteta ponude korisnicima usluga Srbijavoza od sada će putem aplikacije Google Maps biti dostupne informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji, uz mogućnost biranja najkvalitetnije direktne veze i veza sa presedanjem, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

On je naveo da će korisnicima biti ponuđen optimalni izbor za realizaciju željenog putovanja, koji uključuje i kombinacije različitih vidova prevoza sa železničkim.

Korisnicima je trenutno dostupno 75 odsto od planiranog obima saobraćaja, dok će preostale rute biti dostupne u skorije vreme – rekao je Vesić, saopštilo je ministarstvo.

Istakao je da ovakav vid digitalizacije predstavlja još jedan korak napred u modernizaciji usluga koju nudi Srbijavoz jer, kako je rekao,  omogućava brzo, efikasno i praktično planiranje putovanja.

Takođe, ministar je dodao da nadležne službe Srbijavoza u narednom periodu planiraju unapređenje ove usluge, za koju veruje da će ispuniti i očekivanja putnika.

 


Gurao nos gde mu nije mesto, pa uhapšen! Ulazio u kuće komšija, nikad vam neće pasti na pamet zašto!

Bizarno

Sud u Solunu danas je izrekao jednomesečnu zatvorsku kaznu neimenovanom muškarcu zbog toga što je noću ulazio u kuće svojih komšija kako bi im mirisao cipele.

sledeća vest




Informer

Check Also

MAJA NIKOLIĆ AUTOMEHANIČARKA! Šokirala sve objavom: Isplivao video kako pevačica vari polupan auto: Svi komentarišu reči koje izgovara (VIDEO)

Maja Nikolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njene objave često su na udaru …