Молитва српске певачице за здравље Саше Поповића – Послала сам његово крштено име у манастире

Певачица Јована Типшин открила је да се чула са креативним директором “Гранд” продукције, који је тренутно на боловању због здравствених проблема. 

Јована је за домаће медије рекла како је разговарала са Сашином супругом Сузаном Јовановић, те да јој се она захвалила на бризи. 

– Звала сам Сузану, односно послала сам јој поруку. Питала сам је да ли јој нешто треба, а она ми се захвалила. Ја сам Сашино крштено име – Александар послала многим манастирима и игуманима. Мислим да је то најважнија молитва. Само нек нам он живи још дуго година – истакла је Типшин. 

Очекује се Поповићев повратак у “Звезде Гранда”

Саша Поповић, први пут након 20 година, не присуствује снимањима музичког такмичења “Звезде Гранда” и њега тренутно мења Воја Недељковић, а Сашина блиска сарадница, Весна Милановић, је на концерту Снежане Ђуришић разговарала са новинарима и открила када ће се Саша поново вратити у “Звезде Гранда”. 

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

– Оно што Саша Поповић постави и направи, то не може да буде лоше – рекла је Весна и додала: 

 – Већ сам изјавила да је он целог лета радио, одржавао аудиције. Брзо очекујемо да нам се Саша прикључи. Чим његово здравствено стање дозволи, ви медији, ћете моћи и сами да га питате све што вас занима – рекла је Весна.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

GOCA LAZAREVIĆ ZAPUŠILA USTA ZORICI MARKOVIĆ: "Ne povezujte me sa marginalcima i pevaljkama"

Na današnjoj proslavi 34. rođendana Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije pojavila se i …