CV JOVANE JEREMIĆ Voditeljka napisala da govori 5 jezika: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski


Zabava

CV Jovane Jeremić: Voditeljka napisala da govori 5 jezika

Voditeljka Jovana Jeremić podelila je na Instagramu svoj CV u kom je navela da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski.

Jovana JeremićFoto: Novo jutro / youtube

Jovana Jeremić

Naime, Jovana Jeremić uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsednika, a sada je podelila CV u kom piše nivo njenog obrazovanja, koliko jezika je završila, veštine, a u opisu objave je napisala da je spremna za Ameriku.

Blic preporučuje

– Spremna za američku turneju – napisala je Jovana uz CV na engleskom.

Uskoro odlazi u Ameriku

Voditeljka Jovana Jeremić će ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbori u Sjedinjenim Američkim Državama 5. novembra 2024. godine.

U Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega sa “Pinka”.

Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja – otkrila je Jovana nedavno, pa dodala:

– Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta.

Otac Jovane Jeremić prvi put o njenoj karijeri VIDEO:Jovana Jeremić izjava


Blic

Check Also

TUGA U DOMU MIONE JOVANOVIĆ! Njena majka se obratila potresnim rečima koje kidaju dušu: ''Niko za tebe nema lošu reč''

Danijela Nastić, majka Mione Jovanović objavila je na Instagramu potresnu poruku u kojoj se priseća …