MILICA PAVLOVIĆ SVA U MODRICAMA Pevačica se vratila sa putovanja, a evo gde je zadobila masnice


Zabava

Milica Pavlović se sa putovanja vratila sva u modricama, a evo gde je zadobila masnice

Muzička zvezda Milica Pavlović početkom nedelje posetila je Banja Luku, a u Beograd se vratila sva u modricama.

Milica PavlovićFoto: Ringier

Milica Pavlović

Naime, Milica je odlučila da tokom boravka u Banja Luci poseti luna park, a najprimamljivija joj je bila vožnja autoćima. Kako Milica nije vozač, ona se nije najbolje snašla za volanom, te je završila sva u modricama od sudaranja sa drugim autićima.

Blic preporučuje

Milica Pavlović

Foto: Nikola Radišić / Privatna arhiva

Milica Pavlović

Milica će u Banja Luci 15. novembra održati koncert u okviru turneje “Lav”, a fanovima je najavila nezaboravni spektakl.

Pesmu sa svog petog studijskog albuma “Lav”, Kučketina vizuelno nam je dočarala okružena brojnim devojkama u jednoj hotelskoj sobi. I dalje je tada uživala kao plavuša, a ovo snimanje spota joj je pretpostavljamo bilo najzanimljivije. Vodeći singl sa albuma “Lav”, broji preko 28 miliona pregleda na jutjubu.

Milica Pavlović
Milica Pavlović

– Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: “Nisam dosadna”.

VIDEO: Naj od naj, Milica Pavlović


Blic

Check Also

(VIDEO)”Nemam hrabrosti da menjam pelene” Uhvatili smo Darka Lazića u provodu nakon rođenja ćerke: Svi gledaju šta pije i ne veruju

Zabava Uhvatili smo Darka Lazića u provodu nakon rođenja ćerke: “Nemam hrabrosti da menjam pelene” …