Mirjana Karanović prvi put gostuje u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, zato sutra od 21:30 budite uz Blic televiziju, ne propustite emisiju o kojoj će se dugo pričati!


Zabava

Mirjana Karanović prvi put gostuje u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

Sutra od 21:30 na Blic TV (kanala 117) poznata glumica Mirjana Karanović prvi put će se pojaviti kao gost u popularnoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” na Blic televiziji. Osim nje, u emisiji će gostovati i Anica Dobra te mlada glumačka nada, Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre.

Veče sa Ivanom IvanovićemFoto: Blic televizija / Ringier

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Mirjana Karanović, jedna od najcenjenijih glumica regionalne filmske i pozorišne scene, podeliće sa publikom svoja iskustva i anegdote iz bogate karijere. Poznata po svojim snažnim i emocionalnim ulogama, Karanović će pored priča vezane za profesiju, progovoriti o brojnim detaljima iz privatnog života. Međutim, Ivanović je otkrio i drugu stranu glumice, te istakao kako je ona jedna veoma emotivna i nežna osoba, što je Mirjana i potvrdila. Ivanović se setio jednog intervjua koji je dala Mirjana na jednoj televiziji, koji je Ivanović gledao kao dete, taj intervju mu je ostao zauvek u sećanju, a glumica se veoma obradovala što ju je Ivanović podsetio na taj intervju.

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Foto: Blic televizija / Ringier

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Anica Dobra, takođe jedna od ikona srpskog glumišta, pridružiće se Karanović u emisiji. Dobra je poznata po svojim maestralnim ulogama koje su obogatile srpski film i televiziju.

Anica je dolaskom u studio unela pozitivnu energiju, stvorila sjajnu atmosferu, što je potvrdio i autor i voditelj emisije Ivan Ivanović. Na samom početku, Ivanović i Anica su se izgrlili, te je Ivanović pohvalio njenu harizmu.

-Anica je hodajući osmeh, osmeh je taj koji ju je obeležio od početka karijere, ona je sunce koje sija, što se do dan danas nije promenilo– istakao je Ivanović.

Ivan Ivanović

Foto: Blic televizija / Ringier

Ivan Ivanović

Mlada glumica Mina Sovtić, koja je nedavno započela svoj put na velikom platnu, razgovaraće o izazovima i radostima svojih prvih koraka u svetu glume. Međutim, Mina će otkriti i kako se snašla u ulozi mame, zašto joj je prvih mesec dana majčinstva bilo najteže, a onda će, na oduševljenje njene mame, Anice dobre, pohvaliti javno svoju mamu i odati joj veliko priznjanje. Ovaj gest je Anicu veoma obradovao, te je istakla kako nikada do ove emisije nije čula tako iskrene komplimente i zahvalnost od svoje ćerke.

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Foto: Blic televizija / Ringier

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Očekuje se da će ovo izdanje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” biti ispunjeno zanimljivim pričama, smehom i možda čak i pokojom suzom. Ne propustite da se pridružite Ivanu i njegovim izvanrednim gošćama sutra uveče od 21:30 na Blic TV.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic televizija / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

Check Also

Ukoliko imate ovakvo prezime, plave ste krvi: Ovo su najstarija plemićka prezimena sa Balkana

Ko zna, možda ste i vi plemenitog roda? Prezime je za ljude s Balkana uvek …