“SUPRUGA I JA SMO SE 15 GODINA BORILI ZA POTOMSTVO” Emotivna ispovest pevača o najvećem životnom izazovu: “Dugujete sebi da ne odustanete”


Zabava

Emotivna ispovest pevača o najvećem životnom izazovu: “Supruga i ja smo se 15 godina borili za potomstvo”

Pevač Marko Janković učestvuje u muzučkom takmičenju “Nikada nije kasno” gde je sve oduševio svojim talentom.

Marko JankovićFoto: screenshot

Marko Janković

Marko Janković otkrio je da su se on i supruga 15 godina borili za potomstvo i da je najsrećniji zbog toga što nikada nisu odustali jer im se želja da se ostvarekao roditelji ispunila.

Blic preporučuje

Marko Janković

Foto: screenshot

Marko Janković

– Supruga i ja smo se dugo borili za potomstvo, 15 godina i dobili smo Danicu posle te borbe. Ona puni šest godina u novembru i rekla mi je pre dolaska ovde: „Tata, reci da imaš najbolju ćerku i ženu“. Možda sam slab na nju previše zbog toga što smo je kasno dobili, ali ne treba da manjka ljubavi prema deci – rekao je Marko i dao podršku svim parovima koji prolaze kroz isto.

Marko Janković

Foto: screenshot

Marko Janković

– Ne treba odustajati, iz prostog razloga, jer dugujete to sebi pre svega. Ako znate da ste uradili sve što život od vas zahteva, onda ćete biti mirni. Znaćete da živite život punim plućima, da uživate. Iako se ne desi, znaćete da ste sve uradili za to.

Marko je svoj nastup u takmičenju posvetio svojoj Danici.

– Želja mi je da jednog dana moja ćerka pokaže video svojoj deci i da im pokaže kako je deda pevao. To mi je nešto najlepše na svetu – zaključio je pevač u emisiji “Nikad nije kasno”.

VIDEO: Iza kulisa finala “Nikad nije kasno”


Blic

Check Also

Otkrivena prava istina: Evo koliko seksa zaista imaju ljudi vaših godina

Većina parova se pita da li imaju normalan seksualni život i koliko je seksualnih odnosa …