Jovana Jeremić uvek privlači pažnju gde god da se pojavi, a njeni stajlinzi često izazivaju buru reakcija na društvenim mrežama.

Već su postali redovni njeni provokativni stajlinzi u Jutarnjem programu, a nedavno je nosila lepršavu haljinu u roze boji, koja je naglasila njen dekolte.

jelena-jeremic.jpg
ATA images 

Jovana često ističe da nije podvrgavana plastičnim operacijama, uključujući uvećanje grudi, koje su, kako kaže, potpuno prirodne, te ih s ponosom ističe.

U opisu je samo kratko napisala:

– Jedan običan dan u Beogradu, sastanak…

Podsetimo, Jovana već nedeljama usavršava engleski jezik kako bi prenosila američke izbore koji će se održati početkom novemra.

– Ceo svoj život sam posvetila obrazovanju i razvoju. Radila sam danju i noću, zato što znam da je preda mnom prilika života. Imala sam san kada sa bila mala na selu da mogu da uradim nešto veliko i istorijsko za moju zemlju i profesiju, i taj dan se približava. Pozivam vas da me podržite dok sam van Srbije i moja uključenja uživo iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir teleivizija “SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!” Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije