Две операције, хитна хоспитализација: Ово су сви до сада познати детаљи здравственог стања Саше Поповића

Јавност свакодневно жељно ишчекује нове информације о здравственом стању Саше Поповића будући да дужи временски период није присутан на малим екранима где смо навикли да га гледамо последњих година. 

Публика музичког такмичења “Звезде Гранда” такође нестрпљиво чека повратак Саше Поповића. Из продукције овог ТВ формата поручују да се здравствено стање овог телевизијског челника поправља и да се очекује његов скори повратак.

Почетком године Поповићу се током једне посете лекару сусрео са првим здравственим компликацијама, да би у мају месецу имао несрећу, а због повреда које је том приликом задобио њему је цела нога била у гипсу.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас

Операције Саше Поповића 

У јануару ове године лекари су посаветовали Сашу, након одрађене магнетне резонанце, да оперише жучну кесу што је он и учинио. 

– Оперисао сам жучну кесу. Био сам на магнентој резонанци и тада су видели да морам да оперишем, па сам то одмах и урадио, тако да, што се тога тиче, сада је све у реду – спричао је Саша и додао да је сада све у најбољем реду:

– Тако је, чим ја могу да радим, све је како треба. Ишао сам на те прегледе превентивно и просто сам урадио све што су ми лекари саветовали – додао је Поповић за „Сцандал“.

Saša-Popović
Саша-Поповић / Извор: Србија Данас

Када је у мају месецу дошло до повреде ноге, тада је Сале други пут оперисан. Том приликом огласио се за домаће медије и истакао какао се осећа. 

– Није лако кад сломиш ногу, имам лонгету од кука па доле до чланка, не могу да се ослоним на ову десну ногу. Гледаоци су синоћ видели да ја седнем у ону столицу и онда ме Воја гура. Заиста, да нема Сузане, не бих могао да функционишем, “ајде устај лези, у купатило, ко ће да ме купа, ко ће да ме среди”. Већ сам ушао у фазон са штакама. Ове 2 штаке су ми важније од било ког Ферарија – а онда објаснио како је дошло до повреде.

– Пао сам низ степенице, случајно склизнуо с левом ногом, десном ударио доле, пукла тибула и то је то. Човек се навикне на све, прва 2 3 дана ми било тешко. ево већ 2 недеље сутра како носим, па још недељу дана, па иде опоравак, само да скинем гипс – објашњава Саша и наставља:

Suzana-Jovanović
Сузана-Јовановић / Извор: Србија Данас

– Немам болове, имам ако се ослоним на ногу, али ту су штаке… Ту је Сузана, она ме стави у кола, одбаци, добаци, све. Имам возача пар екселанс – рекао је Саша.

Оглашавање Сузане Јовановић поводом његовог здравственог стања

У септембру месецу због погоршања здравственог стања директор “Гранда” је хоспитализован у Клиничко-болнички центар Звездара. Тада се први пут након 20 година, колико се приказује музичко такмичење “Звезде Гранда”, није појавио на снимању емисија нове сезоне. 

Том приликом огласила се и његова супруга, певачица Сузана Јовановић која се након ових проблема повукла са јавне сцене и посветила породици и Салету. 

Suzana-Jovanović
Сузана-Јовановић / Извор: Србија Данас

Сузана није желела да даје детаљна објашњења на ову тему, па је за домаће медије само кратко поручила:

– Извините, али за сада не могу ништа да вам кажем. Хвала што поштујете нашу приватност – рекла је певачица том приликом.

Прво појављивање Саше Поповића након изласка из болнице

Почетком октобра месеца Саша Поповић је напустио болничко лечење и отишао кући. 

Екипа емисије Папарацо лов успела је да услика Поповића на београдским улицама, а његов тренутни изглед је знатно другачији. Креативни директор “Гранда” је видно смршао, а на глави је том приликом носио качкет.

Оглашавање Весне Милановић поводом здравственог стања директора “Гранда”

Весна Милановић, ПР “Гранд” продукције, проговорила је о повратку Саше Поповића у музичко такмичење “Звезде Гранда”.

– Оно што Саша Поповић постави и направи, то не може да буде лоше – рекла је Весна и додала:

Vesna Milanović
Весна Милановић / Извор: Youtube printscreen/Grand Магазин

– Већ сам изјавила да је он целог лета радио, одржавао аудиције. Брзо очекујемо да нам се Саша прикључи. Чим његово здравствено стање дозволи, ви медији, ћете моћи и сами да га питате све што вас занима – завршила је Весна. 

Подсетимо, Воја Недељковић ће привремено мењати директора у такмичењу “Звезде Гранда”, а како прености “Блиц” Воја је истакао да ова позиција није нимало лака. 

– Тешко. Искрено тешко. Велики ми је задатак био. Знам да је Саша на опоравку и очекујемо га да се врати и желимо да се врати, јер заиста је врела столица. Ја годинама радим, али увек неки други посао, не овај који он ради. Тек кад седнеш на ту столицу схватиш шта све мораш да држиш под контролом, и певаче, и жири, поготово сад кад они не виде певача или певачицу, већ их само чују… Не смеш да им сугеришеш, тако да је јако тешко, а могу да замислим колико је тек тешко онда кад дође двобој између ментора. Кад имају свако по свог кандидата. Неко двоје седи са Сашом, а оних шесторо седи тамо и дају оцене. Е, онда је то заиста израелско-палестински сукоб – изјавио је Воја.

Карлеуша понудила помоћ Поповићу

Однедавно су певачица Јелена Карлеуша и Саша Поповић прекинули сарадњу, али и пријатељски однос (погледај кликом ОВДЕ), међутим, у овим тренуцима Карлеуша се огласила и понудила помоћ бившем директору. 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас

– Чула сам да Сале није нешто добро. Сузани сам послала поруку да може да рачуна на моју подршку и помоћ у сваком моменту, без обзира што сам морала на разне начине да заустављам његове нападе по разним емисијама. Ја морам да будем неко ко опрашта, јер нема ко се о мене није огрешио и ко се због тога није покајао, јер ја углавном никада никоме нисам ништа лоше учинила. Када је реч о Саши Поповићу, ја ћу памтити само оно добро што је он учинио за мене – рекла је Јелена Карлеуша у емисији “Пулс Србије”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

VELIKI POŽAR U BAČKOM GRAČACU Zapalio se stari mlin (VIDEO)

Vesti Hronika Požar u Bačkom Gračacu, zapalio se stari mlin Blic 17. oktobar 2024. 22:51 …