Ja sam opredeljen za stranu Srbije! Novinar tajkunske N1 pokušao da isprovocira Vučića, predsednik ga odgovorom postavio na mesto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinara tajkunske N1, a čiji je cilj bio da isprovocira.

Naime, na drugo pitanje opozicionog medija o povećanju primanja, Vučić kaže da je zdravstvo dobilo preko 5 milijardi evra, a potom privreda. Kako je rekao, plan Srbije je da nastavi da brine i ulaže u BIA, shodno tome kakve sve obaveze i zadatke imaju:

– Ulaganja u sve sfere su neuporedivo veće, za razliku od onih kada su bili na vlasti, a za koje mi se učini da nekad podržavate. Daćemo pomoć, ali očekujemo i ozbiljne rezultate. Velika je nervoza na svim stranama, čak i u medijima… Ja sam opredeljen za stranu Srbije… Znaju ljudi da je njihovo političko rukovodstvo na strani Srbije, ali samo ono što smo mi zacrtali je naš ineteres a ne drugi – rekao je Vučić.


Opada broj onih koji se protive iskopavanju litijuma! Vučić: Juče na skupu maksimalno 1.300 ljudi, računajući i policiju i novinare

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je jučerašnje proteste u režiji opozicije i lažnih ekologa, a koji imaju za cilj da zaustave ekonomski napredak Srbije.

sledeća vest




Informer

Check Also

"RADIO JE ONO ŠTO DANAS RADE MAŠINE, IZNEDRIO JE VRHUNSKE KADROVE" Otkriveno ko je bio Slavoljub kog je udarcima u glavu ubila ćerka u Nišu!

Slavoljub Đ. (79) kog je juče, kako se sumnja, udarcima u glavu i telo ubila …