Невиђено славље код Роквића: Маринкова удовица прославила 60. рођендан – све сија у злату, а ЕВО шта су радили синови

Удовица певача Маринка Роквића, Славица Роквић синоћ је прославила свој 60. рођендан и тим поводом је направила велико славље.

Синови Никола и Марко Роквић одмах су се латили микрофона и атмосферу довели до усијања. 

Славица је играла и певала, за ову прилику је обукла шљокичаву дугу уску хаљину, а торта на два спрата је била у златној боји.

Slavica Rokvić - rođendan
Славица Роквић – рођендан / Извор: Инстаграм printscreen/rokvic.slavica

Кад је одувала свећице Славица је слала срца присутнима и говорила: “Волим вас све!”.

Љубав Славице и Маринка Роквића

Подсетимо, покојни певач маестралног гласа Маринко Роквић словио је за човека који има складан брак и за онога који показује праве породичне вредности. У браку са супругом Славицом био је више од три деценије, а често су знали да истичу своју љубав.

Маринко и Славица су се венчали 1985. године, а брачна заједница им је трајала пуних 36 година. Током брака добили су два наследника Николу и Марка, који су кренули очевим стопама. Међутим, ни њихов почетак брака није био идеалан.

marinko rokvic
маринко роквиц / Извор: Србија Данас

Певач и Славица су услед несугласица у браку донели одлуку да је најбоље да се разведу што су и учинили, а само неколико месеци касније схватили су да је њихова љубав јача од свега.

Маринко је тада организовао прославу у једном ресторану на комплетно изненађење Славице, али и целе породице.

– Роквић није ништа питао Славицу, већ ју је изненадио. Одвео ју је код матичара, она се тада шокирала, а потом је приредио ручак у једном ресторану, где је присуствовала цела породица и најужи круг пријатеља. Све је шмекерски одрадио – говорио је тада извор близак пару.

До последњег дана Маринковог живота уз њега је била управо његова супруга Славица. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Милан Милошевић урнисао Терзу: "Верио сам је, али је нисам волео" Бора још једном понизио Милицу – ово му сигурно неће опростити

Претходну ноћ на велелепном имању “Елите”, обележио је улазак водитеља Милана Милошевића у Белу кућу …