Sve devojke nastradalog pevača! Dobio dete sa ženom fudbalera, a o aferi sa crnom panterom svi brujali

Sve devojke nastradalog pevača! Dobio dete sa ženom fudbalera, a o aferi sa crnom panterom svi brujali

Liam Pejn sa devojkom, Foto: Printscreen/Instagram/liam payne

Liam Pejn poginuo je u sredu kada je pao sa terase hotela u Buenos Ajresu.

On je ssa 16 godina vinuo u zvezde učešćem u britanskom X Faktoru.

Liam je oduvek bio miljenik žena, a njegov ljubavni život je bio i više nego turbulentan.

Njegova prva, javna veza, bila je sa igračicom Danijelom koja je učestvovala u X Faktoru kada i on. BIli su zajedno dve godine pre nego što su raskinuli. Usledelo je pomirenje, ali je veza ubrzo definitivno okončana..

Nakon Danijele, Lijam je zaveo srednjoškolsku simpatiju Sofiju Smit, s kojom je bio u vezi dve godine.

U jednom intervjuu magazinu “The Sun on Sunday” je 2015. godine rekao da je “očajan zbog raskida”, ali da je najbolje da se raziđu. Priznao je da je bilo reči o braku, ali “da su bili premladi da se odluče na taj korak”.

Sledeća veza je i “najpoznatija” – ona sa Šeril Kol, bivšom suprugom fudbalera Ešlija Kola, koja je 10 godina starija od njega.

Šeril i Lijam
Šeril i Lijamfoto: Profimedia

Par se upoznao kada je ona imala 24 godine, a on 14, na bini X Faktora, a romansu su započeli 2016. godine. Par je sledeće godine dobio sina Bera, a razveli su se godinu dana kasnije.

Iste godine kada se rastao od Čeril, stupio je u vezu sa manekenkom Kairo Dvik. Bili su zajedno samo dva meseca, a vest o raskidu potvrdio je u lajvu na Instagramu.

Afera o kojoj su svi pričali

Naomi Kembel
Naomi Kembelfoto: Profimedia

Lijama Pejna su povezivali sa Naomi Kembel 2019. godine. Pevač i 23 godine starija manekenka su navodno bili u vezi četiri meseca, “pre nego što je manekenki on dosadio”.

Romansa je počela flertovanjem na Instagramu, kada su jedno drugom lajkovali postove, a Lijam ju je u jednom intervjuu nazvao “savršenstvom od osobe” i “divnom dušom”.

U to vreme su kružile glasine da se Lijam navodno hvalisao njenim se*sualnim umećem, a kada je voditelj Džonatan Ros jednom prilikom direktno pitao Naomi o vezi, ona je rekla “I? Ne pričam nikada o privatnom životu, idemo dalje. Sve je ludo, jednog dana sam s jednom osobom, drugi dan s drugom, šta će biti sutra? Neke priče su neverovatne, ali samo nastavim dalje”.

Nakon afere sa Naomi, Lijam je stupio u vezu sa Majom Henri, influenserkom koja je nedavno najavila tužbu protiv Lijama Pejna zbog uznemiravanja.

2020. godine, par je saopštio da se verio, a veridba je trajala dve godine. Maja, ćerka advokata i milionera Tomasa Džej Henrija, u poslednjih nekoliko meseci je pričala da je pevač proganja, da je neprestano zove, da je kontaktirao i njenu majku, da kupuje nove brojeve kada ga blokira… zbog čega je najavila tužbu.

“Zove me od kako smo raskinuli, šalje mi poruke, uvek sa drugog broja, nikad ne znam ko je pa se javim…”, pričala je Maja prošle nedelje svojim TIktok pratiocima.

Poslednja devojka Lijama Pejna je Kejt Kesidi, manekenka koja je bila na odmoru sa pevačem u Argentini. Par je objavljivao slike i snimke iz Buenos Airesa, a pre samo nekoliko dana Kesi se vratila na Floridu i ostavila pevača u hotelu s kojeg je pao i ostao na mestu mrtav.

03:01

NIKOLA ROKVIĆ PREPEŠAČIO PREKO 1.000 KILOMETARA ZARAD JEDNOG CILJA! Pevač prikupio novac, ali nije tu stao: Ovo je rezultat njegovog hodočašća

(Espreso/mondo/Prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

Александра Николић и Филип Цар поново уједињени – прешли једно другом преко свега, ове срећне вести сви су дуго чекали

Александра Николић седамнаестог априла ове године на свет је донела девојчицу Леону, коју је добила …