Nova grupa zemunskih malaca upoznala lokalnu zajednicu (FOTO)

Projekat ”Malac u lokalnoj zajednici”, koji je pokrenula Gradska opština Zemun u saradnji sa Predškolskom ustanovom ”Dr Sima Milošević” pokazuje koliko se zaista mališani raduju druženju sa vatrogascima, policajcima, ali im je bilo i zanimljivo da se druže sa predsednikom svoje opštine i borave u starom zdanju.

Zemunski malci
Zemunski malci / Izvor: GO Zemun

Deca su iskoristila priliku da pitaju opštinsko rukovodstvo sve što ih zanima i dobili odgovore kada mogu da posete Zavičajni muzej Zemuna i kada će dobiti nove sprave za igru u dvorištima svojih vrtića. 

Mališani su darovali predsednika likovnim radovima, koji su uzvraćeni prigodnim poklonima.

Malci u Zemunu
Malci u Zemunu / Izvor: GO Zemun

Novoj grupi mališana tokom boravka u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu ”Matica”, Policijskoj stanici Zemun, šetnji Zemunskim parkom i Kejom društvo su pravile načelnica Uprave Gradske opštine Zemun Tijana Bakić i zamenica glavnog i odgovornog urednika Zemunskih novina i koordinator ovog projekta Simona Janjoš.

Malci u Zemunu
Malci u Zemunu / Izvor: GO Zemun

Gradska opština Zemun u saradnji sa drugim institucijama, ovim projektom želi da kroz edukaciju i druženje upozna najmlađe Zemunce sa radom ključnih segmenata funkcionisanja lokalne zajednice.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"Dobili smo odgovore na mnoga pitanja" U Specijalnom sudu završeno ispitivanje dečaka ubice iz Ribnikara

Dečak je jutros oko 8:30 izveden iz bolnice u kojoj se nalazio od trenutka kada …