“NISU MI SAOPŠTILI DA IMAM RAK SVE DOK SE NISAM PORODILA” Influenserki u 27. godini dijagnostikovan kancer: “Bile su loše prognoze, da će bolest uticati na moje dete”


Zabava

Influenserka Nastasja Nedimović u 27. godini saznala da ima rak: “Bila sam trudna”

Infulenserka Nastasja Nedimović imala je 27 godina i u drugom stanju kada joj je dijagnostikovan kancer.

Nastasja NedimovićFoto: Instagram

Nastasja Nedimović

Prve simptome primetila je kada je počela mnogo da se umara, te su ubrzo počeli i veliki bolovi u leđima, što su lekari pripisali trudnoći, a ne opakoj bolesti.

– Imala sam 27 godina kad mi je otkriven rak i to u vreme trudnoće. Prvi znaci da mi se nešto dešava bilo je da sam imala nenormalan umor i velike bolove u leđima, doktori su mislili da je sve to posledica trudnoće, ali se ispostavilo da je bilo ono najgore – rekla je Nedimović.

Ona je zatim uradila skener koštane srži nakon čega je otkriveno da ima rak, ali joj to nije saopšteno sve dok se nije porodila.

– Kada su mi uradili skeniranje koštane srži otkrili su da je u pitanju rak, ali nisu mi saopštili ovu vest sve dok se nisam porodila, da ne bih doživela šok. Bile su loše prognoze da će rak uticati na moje dete, ali srećom beba je došla na svet živa i zdrava – objasnila je Nastasija za Informer jednom prilikom.

Ona je bila nepokretna, imala prelom dva kičmena pršljena, grudne kosti i rebara, učila je ponovo da hoda, primila pet ciklusa hemioterapije i imala transplantaciju koštane srži.

– Kao majka brineš o svojim mladuncima. Brineš šta će biti sa njima. Znala sam da su u sigurnim rukama kod oca. Ali jednostavno saznanje da ja neću biti uz njih, uz neke najlepše životne trenutnke, pa i najgore, da neću biti tu da ih utešim i da ih nečem načim mi je teško padalo. Bila sam svesna nažalost da, ko god da ode negde, na neko drugo polje, a da to nije ovaj život, bez njega se u jednom momentu može – ispričala je hrabra majka svojevremeno za “Blic”.


Blic

Check Also

PRIZOR ZA NEVERICU! Strašna nesreća na putu za Batajnicu, više vozila učestvovalo u sudaru – KOMBI PREPOLOVLJEN: Objavljen snimak s lica mesta (VIDEO)

Saobraćajna nezgoda na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu kod islključenja za Novu Pazovu.  …