“GROZNO JE BILO” Desingerica brutalno iskreno o napadima na njega u Crnoj Gori: Po tome što sam tamo doživeo može film da se snimi


Zabava

Desingerica o napadima na njega u Crnoj Gori u Ceca show

Muzičar Dragomir Despić Desingerica iskreno je govorio u “Ceca show” o predrasudama koje vladaju o njemu, a dotakao se i napada koje je doživeo u Crnoj Gori.

.Foto: Blic TV / Ringier

.

Večeras, od 22 časova, samo na “Blic” televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona “Ceca show”.

Blic preporučuje

U novoj epizodi “Ceca Show”, najpoznatija muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović, ugostila je kolege Višnju Petrović, Marinu Visković, Slađu Alegro i Dragomira Despića Desingericu.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Ringier

.

Pročitajte još

Nova epizoda donosi mnoštvo muzike, zabavnih igrica, smeha i iskrenih razgovora o privatnom životu gostiju. Gledaoci će moći da saznaju nove i zanimljive detalje o svojim omiljenim muzičarima, koje javnost do sada nije imala prilike da čuje.

Pročitajte još

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, često skreće pažnju javnosti zbog šok nastupa.

U Budvi je letos sekao banane po ljudima, a na jednom od poslednjih nastupa je bacao kore na publiku, razbijao jaja i rendao kačkavalj, što je zgrozilo mnoge. On je sada gostujući u “Ceca show” progovorio o svim predrasudama koje kruže o njemu i šta se zapravo dešavalo proteklog leta u Crnoj Gori.

“Mislim da je to neka ljudska sujeta i ljubomora što uživam u tom poslu i što zaradim novac. A druga stvar, postoji i druga stvar, a to je skupljanje političkih poena. Sad su svi nešto moralni, da li se kvare deca ili ne. U Crnoj Gori sam imao prošle godine dosta pritiska, a sada sam imao preterano. Toliki sam pritisak imao da sam mogao film a snimim. Bilo je tu mnogo dešavanja, ja o tome nisam ni pričao. Za deset godina ću možda kada snimim film sve to ispričati”, ispričao je Desingerica.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

“Prija mi da me osporavaju”

“Meni prija da mene tako osporavaju, to mi daje gorivo. Volim da teram inat, ali dođeš do nek granice gde to prelazi u ozbiljan problem gde su ti neke stvari zabranjene”, rekao je Desingerica gostujući kod Cece.

Ističe i da, kome se ne sviđa njegova muzika, da jednostavno ne dolazi na njegove nastupe.

“Na moje koncerte dolaze punoletni ljudi. Ja sam izvođač za punoletne, ne pravim muziku za malu decu ali ne mogu da zabranim nekome da me voli. Niti smatram da bilo ko treba bilo kome da objašnjava šta kome treba da se svidi. Ako ti se nešto ne sviđa, ne odeš prosto na nastup“, rekao je Desingerica

To što se dešavalo ovog leta u Crnoj Gori, jednog dana ću sve ispričati. Grozna priča, ali pregrmeo sam. Bukvalno može po tome film da se snimi”, rekao je Desingerica.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Ringier

.

Blic

Check Also

KURIR SAZNAJE! BIVŠI MUŽ MANEKENKE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SKOLETA: Vladimiru Babiću stavljene lisice zbog mafijaškog ubistva u Beogradu, uhapšen i fudbaler

Vladimir Babić, koji je jedan od četvorice uhapšenih po nalogu  Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u …