Џенан сина из другог брака први пут одвео у Пријепоље: Комшије ДОЖИВЕЛЕ ШОК, нису знали да има дете са женом из Београда

Певач Џенан Лончаревић недавно је постао отац по четврти пут. Он је добио још једног сина са женом са којом је живео паралелно док је био у браку са првом супругом. 

Џенан и његова партнерка преселили су се у елитни део Београда, а до скоро сина, којег је добио у ванбрачној заједници, није доводио у родно Пријепоље.

– Појавио се у Пријепољу 15 дана након развода са дететом од три и по године. То је био први пут да је сина из тог другог назови брака довео код родитеља и међу родбину. Шета сав поносан – рекао је добро упућен извор, а преноси “Блиц“. 

dzenan-loncarevic
дзенан-лонцаревиц / Извор: Србија Данас

– Развео се у јулу, нико није знао да има прво дете до тада. Дете је рођено 2021. године, а нико није знао да постоји до сада. Све се издешавало у периоду од јула до октобра, сазнало се да има прво дете, развео се од Самире, добио је и друго дете… – закључио је извор за “Блиц”.

dzenan-loncarevic
дзенан-лонцаревиц / Извор: Србија Данас

Ово је, како кажу, био први пут да је сина довео у родни град, али да ту другу жену никада нису видели, као и бебу, што је разумљиво јер је у питању новорођенче.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ova 4 znaka su najstrastvenija, seks sa njima je prava avantura, znaju šta rade

Ako vodite ljubav sa nekim od ova 4 znaka u horoskopu, nikad to nećete zaboraviti: …