Uhapšeni Pi Didi se oglasio iz pritvora! Uputio dirljiv poziv ovoj ženi

Uhapšeni Pi Didi se oglasio iz pritvora! Uputio dirljiv poziv ovoj ženi

Pi Didi, Foto: LEE DANIELS ENTERTAINMENT-LIONS GATE FILMS – BULLIARD, JEANNE LOUISE – Album / Album / Profimedia

Reper Pi Didi nalazi se u ptivoru gde čeka suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu, reketiranje i ring prostituciju.

Prema smernicama za posete “MDC-a”, muzičkom mogulu je dozvoljen jedan sat nedeljno za odobrene društvene posete, ali nije poznato da li će videti ćerku na njen rođendan.

Nedavno je otkriveno da je Kombs bio u mogućnosti da nakratko razgovara sa članovima porodice i svojom decom putem telefona. Didijev telefonski poziv kući stigao je usred vesti da njegovi advokati ne traže da bude premešten iz Metropolitenskog pritvorskog centra.

– Veoma je zabrinut za svoju decu i njihovo dobro – rekao je izvor.

Nakon hapšenja, sudija je odbio kauciju – dom u Majamiju vredan 50 miliona dolara. Kasnije je mogul izgubio pravo na žalbu za poništavanje odluke i ostaće u pritvoru do suđenja.

Kombs je sada optužen za zlostavljanje još šest ljudi – uključujući njegovu prvu navodnu maloletnu žrtvu i čoveka koji je radio u glavnoj prodavnici “Maci’s” u Njujorku. Advokat sa sedištem u Hjustonu, Toni Buzbe, podneo je u ponedeljak šest novih tužbi u ime dvojice muškaraca i četiri žene, što je poslednja otkako je prošlog meseca optužen za seksualnu trgovinu i federalno reketiranje.

Dve žrtve bile su deo 120 optuženih koji su se nedavno oglasili navodeći da ih je hip-hop mogul seksualno napao između 1995. i 2021. Jedan od muškaraca, koji je tada imao 16 godina, tvrdio je da ga je Kombs maltretirao na pevačicinoj zabavi 1998. godine u Hemptonsu. Rečeno je da je Kombs to učinio nakon što je mladić zatražio savet o proboju u muzički posao. Kombs je naredio dečaku da spusti pantalone i nastavio da ga maltretira. Navodi se da je zvezda svojoj navodnoj žrtvi rekla da je takvo ponašanje obred “prolaza” za muzičare, izgovorivši: “Zar ne želiš da uđeš u posao?”

Druga anonimna žrtva tvrdila je da ga je Kombs “oralno silovao” u magacinu, u maju 2008., nakon što su ga njegovi telohranitelji udarili po vratu, spustili na pod i naterali ga da oralno zadovoljava Didija, prenosi “Dailymail”.

00:05

Reper Korona i Albino se pozdravljaju

(Espreso/ona/Prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

Ova 4 znaka su najstrastvenija, seks sa njima je prava avantura, znaju šta rade

Ako vodite ljubav sa nekim od ova 4 znaka u horoskopu, nikad to nećete zaboraviti: …