Емотиван тренутак из дома Дарка Лазића: Певач упознао сина са новорођеном Срном – због овог призора и камено срце би се отопило (ФОТО)

Певач Дарко Лазић недавно се остварио у улози оца по трећи пут. Он и Катарина Лазић су добили ћеркицу којој су дали име Срна, а сада је певач на свом Инстаграм профилу поделио снимак који је разнежио многе.

Дарко је снимио како његов син Алексеј, кога је добио из везе са Марином, у наручју држи тек рођену сестру Срну. Алексеј је видно срећан и узбуђен и све време је љубио Срну. 

Подсетимо, Катарина је након изласка из породилишта открила колико је срећна:

Objava Darka Lazića
Објава Дарка Лазића / Извор: Инстаграм printscreen/darkolazicofficial

 

– Осећај је нестваран, данас сам посебно узбуђена. Ћеркица је пресликана тата. Идемо кући да одморимо. Доста је беба мирна, ја сам била узбуђена ноћас, нисам спавала. Доста је славља, сада идемо да уживамо – рекла је Каћа окупљеним медијима.

Славио до јутра

– Наравно певали смо песму “Срно моја малена”, то је од данас химна. Ја сам најсрећнији човек на свету већ одавно, а данас поготово пошто сам добио још једну малу принцезу коју сам желео. Бебу сам видео само преко телефона, пошто посете нису дозвољене. Сутра би требало да одем по Каћу и бебу – рекао је Дарко јуче и додао:

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Србија Данас

– Сматрам да су државне болнице најбоље и зато се Катарина није породила у приватној клиници. Беба личи на мене. Катаринин термин је био за мој рођендан, међутим, беба је бирала датум. Добио сам најбољи поклон на свету. Мени су сва моја деца највреднији поклон, хвала Богу само да је беба жива и здрава – рекао је Дарко том приликом за Курир.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Večito mlade: Žene koje sporije stare jednu stvar imaju zajedničku, evo i koju

Mladolike pripadnice nežnijeg pola imaju veće izglede da uđu u duboku starost, u odnosu na …