Велика радост у дому Николине Ковач и Саше Капора: Након смртног случаја у породици, велики повод за славље

Николина Ковач изненадила је пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм новом објавом коју је посветила свом супругу Саши Капору.

Певачица је вољеном мужу честитала рођендан сетом породичних фотографија уз емотивну поруку:

– Тата, срећан ти диван дан, буди испуњен, радостан и насмијан, имаш много разлога да будеш захвалан животу, корачајмо заједно, па да дочекамо и стоту – истакла је на поменутој друштвеној мрежи Николина Ковач (погледајте кликом ОВДЕ).

Брак из љубави

Популарни певач недавно је говорио како Николина и он опстају на естради као складан брачни пар.

– Нема рецепта. Само истрајност и стрпљење. Глупо је да људи дају савете, пре свега је битно да се улази у брак из љубави, а толеранција је такође битна – истакао је Капор својевремено.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
Николина Ковач, Саша Капор / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Подсетимо, Саша Капор и Николина Ковач су своју везу започели у популарном музичком такмичењу “Звезде Гранда”. 

У браку су добили сина Николаја и ћерку Николету. Иако се обоје дуги низ година баве певањем, мало ко зна да и Саша и Николина поседују факултетске дипломе.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
Николина Ковач, Саша Капор / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Смртни случај у породици

Ковачева је недавно открила да је имала смртни случај у породици, те да мора да откаже гостовање. 

– Драги људи, гостовање које је најављено и које је предвиђено за понедељак 29. јула биће померено због смртног случаја у мојој породици. Хвала на разумевању и подршци – написала је Николина Ковач тада. 

Nikolina Kovač
Николина Ковач / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Певачица се огласила тужним поводом на Инстаграму пре неколико минута и открила да је остала без вољеног деке. 

– Колико ми само недостајеш, мозда по мало себично, али сам мислила да нико из моје породице не мозе никада да нас напусти, знас ме вечити илузиониста која у свему видии розе боје, а знаш ме толико добро да и сама себе нисам толико познавала колико си ти мене осјећао, све моје добро си извлачио на површину, радовао ми се истински, нека ми сви опросте, али нико ми се тако никада није одушевљавао истински, из дубине душе, наши разговори преко телефона, наше будалаштине, твоје смејање, разговори о свему и свачему од филозофије до како су ми деца, кад’ ће више тај албум, немој више мршати није ти лепо – писала је неутешна Николина и додала: 

– Дивила сам се твојој интелигенцији, смислу за хумор, твојој радости према животу, раскошној лепоти, чињеници колико си био у свакој животној ситуацији господин, а то се не постаје, човек се рађа са тим, а ти си до посљедњег тренутка овоземаљског пута био достојанствен, једна од најревноснијих људских особина, коју вреднују посебни, а то си био ти мој деда, моја љубави… Видимо се једног дана на неком лепшем мјесту… Заувијек твоја Нина – закључила је Ковачева уз фотографију са преминулим деком.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Хитна дисквалификација Миљане Кулић? Сви се питају да ли ће Жељко Митровић ОВО опростити

Бивша ријалити учесница, Милица Кемез, недавно је истакла да јој је близина са Миљаном Кулић …