До скоро најпознатији нежења, а сада друго судбоносно "да" у овој години: Сергеј опет пред матичарем, млада сакривених очију сија у ОВОМЕ

Глумац Сергеј Трифуновић данас је други пут изговорио судбоносно “да” својој 23 године млађој изабраници Исидори Трифуновић. Реч је о грађанском браку који је овај пар данас склопио. 

Исидора Трифуновић, жена глумца Сергеја Трифуновића, објавила је нови видео на свом Инстаграм прифилу и многима улепшала данашњи дан.

Видео као да показује сцену из филма – овога пута у главним улогама су Сергеј Трифуновић и његова супруга Исидора. Пар је забележио тренутак у елегантним белим комбинацијама, а сцена за воланом изгледа божанствено.

Пар је затим објавио и читав низ фотографија са венчања, а оно што су сви приметили јесте да ни младожења, а ни млада нису скидали сунчане наочаре. 

Такође, млада је заблистала у необичној “венчаници”. Она је за ову прилику изабрала елегантну сатенску хаљину у лила боји, док је Трифуновић био у црним панталонама и белој кошуљи.

Подсетимо, глумац Сергеј Трифуновић недавно је приведен на граничном прелазу Бајаково, а Исидора се огласила тада тим поводом.

– Синоћ око поноћи мој супруг је приведен на граничном прелазу Бајаково, након престанка важења забране уласка на територију ЕУ, без икаквог образложења уз велике непријатности којима сам присуствовала укључујући физичко насртање службеника граничне полиције. Одвели су га у непознатом правцу. Већ дуже од 9 сати немам никакву информацију о томе где се налази или који је разлог привођења – написала је Исидора на Инстаграму.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Horor u GSP! Putnik pao i preminuo, nije pomogla brza intervencija lekara

Čovek je u jednom trenutku pao i onesvestio se, nakon čega je neko od prisutnih …