U 55. dobio dete sa 25 godina mlađom mačkom: Bivšu i decu ostavio zbog nje, a sada su se pojavili ovakvi na ulici

U 55. dobio dete sa 25 godina mlađom mačkom: Bivšu i decu ostavio zbog nje, a sada su se pojavili ovakvi na ulici

Foto: Maciel / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Lijev Šrajber dobio je 2023. u 55. dete sa 25 godina mlađom partnerkom Tejlor Najsen.

Par je viđen kako šeta Njujorkom dok je ona nosila bebu u naručjuu, a on gurao kolica. Ne zna se datum rođenja deteta,a umesto saopštenja roditelja o radosnom događaju, te slike su otkrile vest o prinovi. Šrajberu je ovo prvo zajedničko dete sa Tejlor, iz veze sa čuvenom glumicom Naomi Vots ima dva dečaka.

Glumac je juče šetao Njujorkom sa novom partnerkom, gurajući kolica sa bebom. Veza za sada teče prirodnim tokom. Da će dobiti dete sa Tejlor Najsen, saznalo se u aprilu 2023. kada je ona pokazala trudnički stomak. Kasnije se više puta pojavljivala na crvenom tepihu.

Uhvaćeni u šetnji
Uhvaćeni u šetnjifoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijev Šrajber i Tejlor Najsen počeli su da se zabavljaju 2017. godine. Glumac je od 2005. do 2016. bio u vezi sa glumicom Naomi Vots.

Bivši par nije papir, zajednički brinu o svojoj deci, Aleksandru Sašu Pita i Samjuelu Semiju Kaju koji želi da promeni pol, kako se pisalo, a sa ocem se pojavljivao na premijerama odeven u haljini.

Lijev Šrajber i Tejlor Najsen počeli su da se zabavljaju 2017. godine
Lijev Šrajber i Tejlor Najsen počeli su da se zabavljaju 2017. godinefoto: Maciel / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Njihova veza zaista nije bio funkcionalna i tako je bilo trajalo godinama. Naomi je želela da putuje, snima filmove, odlazi na premijere, da bude viđena na filmskim festivalima i pojavljuje se na crvenom tepihu. Lijev, je želeo sasvim drugačiji život, nije bio za to. Želeo je da živi mirnijim životom u Njujorku sa njihovom decom”, ispričao je izvor tvrdeći da je ovo bio uzrok raskida bivšeg para i to je samo jedna od verzija.

Lijev Šrajber
foto: Profimedia

Pričalo se da je glumac zbgo nove ljubavi ostavio bivšu partnerku. Mnogi su hga kritikovali zbog toga ističući da je sramotno to što je uradio.

A bivši par je i nakon raskida u dobrim odnosima, Naomi Vots (55) ne propušta da na Instagramu čestita rođendan nekadašnjem partneru. Ova glumica se u junu 2023. udala za kolegu Bilija Krudapa sa kojim je počela vezu, dok su kružile glasine da je Lijev verio Tejlor.

Bonus video:

(Espreso/ Blic žena/ Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

"Милици је сигурно тешко, али беба ће све излечити" Ева Рас раставила Терзу на комаде, а она се обратила Величковићевој

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељка Анастасија Буђић угостила је глумицу Еву Рас. …