Drekavac iz Skupštine hoće da vodi Srbiju, a firma u kojoj je bio direktor otišla u stečaj! Nije kiosk brze hrane (FOTO)

Poslanik opozicione Demokratske stranke Srđan Milivojević, koji hoće da vodi državu umesto aktuelne vlasti, uspeo je da firmu u kojoj je bio direktor dovede do prinudne likvidacije, a nije reč o kiosku brze hrane koji je držao u rodnom Kruševcu.

Kako pokazuju dokumenti iz Agencije za borbu protiv korupcije i Agencije za privredne registre (APR), Milivojević je u svom imovinskom izveštaju prijavio da ima suvlasnički deo od 20 odsto u firmi “Balkan Green Line”, koja je takođe registrovana u Kruševcu.

Milivojeć je bio direktor ove kompanije, koja se bavila konsaltingom.

Foto: printscreen

Milivojević u imovinskom izveštaju prijavio udeo u privatnoj firmi

Foto: printscreen

 

Podneo ostavku

Prema podacima iz APR, firma je osnovana 2015. godine u Kruševcu, ali se trenutno nalazi u prinudnoj likvidaciji.

Foto: printscreen

Firma u prinudnoj likvidaciji

Da li je zbog toga ili nečeg drugog, tek Milivojević je podneo dopis kojim obaveštava svoje saradnike u firmi da podnosi ostavku na mesto direktora.

Foto: printscreen

Milivojević podneo ostavku

Prema svemu sudeći, Milivojeviću nikako ne ide privatni biznis, ali toga ne sprečava da u Skupštini tvrdi da bi mnogo bolje vodio ovu državu nego što rade predstavnici aktuelne vlasti!?!

Slučaj “šajkača”

Njegov poslednji nastup u sali parlamenta, podsetimo, obeležio je politički “perfomans” u kojem je stavio šajkaču na glavu i maltene doživeo nervni slom. Osim toga, Milivojević je otvoreno pozvao na građanski rat u našoj zemlji glumeći ekološkog aktivistu koji je protiv projekta “Jadar”.

Milivojević je i nekoliko puta uhvačen u lažima kojima pokušava da zastraši ljude u Srbiji:


 

 

 

 

 


Opozicija poziva na rat na ulicama Srbije! Brnabić se oglasila: To nikome neće biti dozvoljeno

Politika

Predsednica Skupštine Srbije, Ana Brnabić, reagovala je danas na izjavu narodnog poslanika Srđana Milivojevića, ocenjujući je kao znak nervnog rastrojstva koje je, kako je naglasila, neuobičajeno čak i za njega.

sledeća vest




Informer

Check Also

Vršnjačko nasilje u Prokuplju! Upao u školu u Prokuplju i prebio dva učenika

Do incidenta je došlo juče, nešto pre 17 časova, potvrdili su iz policije za lokalne …