"Имала је два напада, није пила терапију…" Огласила се мајка дисквалификоване ријалити учеснице – открила шта је потписала након избацивања са "Фарме"

Продукција је синоћ обавестила ријалити учеснике да је Александра Станишић дисквалификована из “Фарме” због самоиницијативног напуштања имања. Фармери су били у шку када су сазнали ову информацију.

Александра је претходних дана била вођа, а њена дисквалификација дошла је као гром из ведра неба. Многи учесници су реаговали емотивно, а неки су чак пустили сузе, не верујући да су се догодиле овакве околности.

Сада се огласила Александрина мајка, певачица Мирјана Мима Бажалац, иначе финалисткиња музичког такмичења “Никад није касно”. Мима се јавила и открила све детаље ћеркине дисквалификације.

Aleksandra Stanišić, Kristijan Golubović
Александра Станишић, Кристијан Голубовић / Извор: Youtube printscreen/Farma

– Тачно је, све је тачно. Дисквалификована је, потписала је да мора да плати. Није издржала. Имала је два напада тамо, њој је била преписана нека терапија, изгледа да је није пила, па је имала анксиозне нападе. Недостаје јој и син. Још је била тамо више гладна него сита, знате она је вегетеријанац, није много јела, ето. Звала сам јој такси, дошла је синоћ за Краљево – изјавила је за “Ало!” Александрина мајка.

Aleksandra Stanišić
Александра Станишић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

Подсећамо, након дисквалификације Александре Станишић, фармери су гласањем морали да изаберу новог газду. Продукција им је наложила да истану и изаберу односно гласају за особу за коју сматрају да треба да буде нови вођа. Одлуком већине, Кристијан Голубовић је изабран за вођу.

Извор: Ало/Иван Радуловић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SLOBA ISKRENO O ČITANJU BIBLIJE, VARANJU U ZADRUZI I DARI BUBAMARI! Otkrio što joj se nije javio na aerodromu, pa iznenadio: Sve izađe na videlo…

Pevač Sloba Radanović sreo se sa koleginicom Darom Bubamarom na aerodromu prvi put nakon sukoba …