Hrvat Penava besan! Napada Vučića i poručuje: Hoćemo Srbiju u NATO i da prizna svoje zločine

Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara je poznat po svom ustaškom ‘svetonazoru’ koji ni ne krije, već naprotiv, javno ga ispoljava postavljanjem plakata u Vukovaru sa slovom “U” (simbolom ustaške NDH), uživa da organizuje događaje u Vukovaru gde je ustaški poklič “Za dom spremni” neizostavan, kao i da uklanja ćirilične table…

Upravo takav čovek se oglasio povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Dubrovniku, a njegove reči nam govore da imamo razloga da budemo ponosni što takvi ljudi ne hvale šefa naše države:

– Svi mi znamo ko je bio Vučić dok je posećivao Glinu zajedno sa Šešeljom. Sa druge strane znamo i kojim savezima pripada Hrvatska, da smo ravnopravan činbenik NATO saveza i EU, a naš hrvatski interes je Srbija u tim savezima! Ali da bi postali, moraju priznati vladavinu prava i da prizna sve ono za šta je teretimo vezano za domovinski rat i ratove u drugim državama! – rekao je Penava.


Vučić nas je pobedio na sopstvenom terenu! Hrvati pobesneli, Plenković na udaru: Ja ne znam šta je on radio!? (VIDEO)

Politika

Boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Dubrovniku na Samitu Ukrajina – Jugoistočna Evropa i dalje je tema broj jedan u hrvatskim medijima, kao i među hrvatskim političarima.

sledeća vest




Informer

Check Also

Snažan zemljotres pogodio Meksiko: Čekaju se informacije o šteti i žrtvama

Epicentar je bio na dubini od deset kilometara blizu Manzanilja. Za sada nema informacija o …