“POKLON KOJI SAM DOBILA OD MUŽA ME JE ODUŠEVIO” Anđelka Prpić progovorila o privatnom životu i suprugu: “Pitao se da li će mi se svideti”


Zabava

Anđelka Prpić progovorila o suprugu: “Dobila sam poklon od njega koji me je oduševio”

Glumica Anđelka Prpić uživa kraj svog izabranika Marka Žugića sa kojim je dobila ćerku Čarnu.

.Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Anđelka privatni život krije od očiju javnosti, a kako kaže, pre pet godina nije mogla ni da nasluti gde će danas biti, ali da je sve izašlo na dobro.

Blic preporučuje

Anđelka Prpić sa suprugom Markom

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Anđelka Prpić sa suprugom Markom

– Lepo mi je u mom životu, u mojoj svakodnevici. Divno je kad shvatiš da, bez obzira na to gde si skrenuo, imaš pravo da uključiš sva četiri žmigavca, da ubaciš u rikverec, da kreneš da izlaziš iz te uličice… Ima vozača koji će ti trubiti, jer su nervozni, ima i onih kojima nije teško da sačekaju, a u suštini, sve je do tebe. Ako ti u ‘taj auto’ sedneš otvoren i rešen da vidiš lepšu stranu svega, onda te neće mnogo potresti ostali vozači. Kad si ti napet, onda te poremeti čak i obično odsustvo ljubaznosti. Sve kreće od nas.

Ovako govori o nasledniku

– Ništa što sam uradila ne doživljavam kao neki neverovatan podvig. Upoznala sam mnogo hrabrih osoba. Moj sin koji se, naravno, još uvek bavi odeljenjskim i školskim temama, dođe iz škole s pričom „moramo da napravimo peticiju, moramo da se izborimo za ovo, vreme je da se kaže ono” – rekla je ona.

– Po inerciji, jer sam tako vaspitana, kažem mu – nemoj da budeš drveni advokat, ne moraš baš ti da se buniš. Čujem sebe kako ponavljam reči moje i verovatno svih majki moje generacije. Neretko se zaustavim, razmislim i kažem mu: ‘U stvari, pričajte, pa ako vi kao ekipa verujete da treba nešto da uradite, terajte to’. Ne mislim da sam hrabra, već da sam se spojila sa sobom.

.

Foto: Oliver Bunić / Ringier

.

Anđelka je otkrila šta je nedavno dobila od muža.

Volim iznenađenja. Od muža sam nedavno, nekim drugim povodom, dobila poklon koji me je oduševio, a on se pitao da li će mi se svideti. Pošto vozi motor, hteo je da ja imam svoju kacigu, ali ne običnu, već ju je crtajući i pišući po njoj maksimalno personalizovao. Jakša mi uvek nešto nacrta ili napiše, što je samo po sebi posebno, ali i prijatelji umeju da pogode – kazala je ona.

(Story)

VIDEO:Anđelka Prpić sa mužem


Blic

Check Also

"Милици је сигурно тешко, али беба ће све излечити" Ева Рас раставила Терзу на комаде, а она се обратила Величковићевој

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељка Анастасија Буђић угостила је глумицу Еву Рас. …