"Доктори ме дижу из мртвих" Милица Милша се годинама бори са здравственим проблемом: "Сваког дана се молим Богу"

Наша позната глумица Милица Милша (56) освојила је публику својим шармом у разним улогама како у нашим познатим серијама, тако и у филмовима. недавно се суочила са једном болешћу.  

Не кријући свој осмех, дугогодишње се мучила са здравственим проблемима која су врло утицала на њен пословни и приватни живот. Као што знамо, снимање сцена, које некада трају и по пар сати, веома су као такве напорне и исцрпљујуће. Дуго је Милицу исцрпљивала бол која јој се својевремено појавила у оба колена. 

Како је изјавила за медије њени здравствени проблеми су врло рано почели, са 25 година.

Милица Милша сада учестало посећује терапије због повреде менискуса.

– Прошле године сам повредила менискус и трпела болове месец и по пре него што сам затражила помоћ. После интервенције сам мировала читава два дана и већ трећег била на сету. Третмани плазмом које је осмислио мој кум, пријатељ и брат др Милан Милеуснић, који је нажалост преминуо, одржавају ме у животу. Он ми је спасао колена, санирао повреде које су настале на проби једне представе. Кад год загусти, одлазим у његову клинику и доктори ме буквално дижу из мртвих – рекла је глумица.

 Ако ћу тиме неког повредити, ипак прећутим…

– Молим се Богу сваког дана. Он је љубав и у свима је нама, и требало би да ширимо ту љубав и доброту. Трудим се да будем исправна и да верујем људима. У животу је једино важно бити добар човек, јер свако ко је добар, поштен, помаже људима и животињама и не почини никакав злочин, заслужује царство небеско. Увек сам искрена, код мене је све – што на ум, то на друм. Лакше ми је да кажем оно што мислим сад и одмах. Али ако схватим да ћу неког тиме повредити, одлучим да ипак прећутим.- Рекла је Милица за медије. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Није прошло много од раскида, а МЦ Стојан заблистао покрај младе: Он у елегантном оделу, а она под велом – нови моменти у животу репера

Певачица Зорана Мићановић и репер МЦ Стојан не тако давно ставили су тачку на романсу …