Aleksandra Radović poziciju na domaćoj javnoj sceni utvrdila je brojnim hitovima i posvećenim radom, te svoj privatni život nikada nije preterano eksponirala.

O njenom odnosu sa Aleksandrom Zeremskim, sa kojim se rastala mesec i po dana od rođenja ćerke Nine, malo se zna, još manje se zna ko je prvi muž Aleksandre Radović.

aleksandra-radovic-brak-dejan-nikolic-dzoni-bubnjar.jpg
Facebook 

Kao studentkinja, Aleksandra je zavolela muzičara s kojim je nastupala u vojnom bendu. Mladalačka ljubav prerasla je u brak, te je prvi muž Aleksandre Radović bubnjar Dejan Džoni Nikolić.

 – Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih dvoje. Posle godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se venčaju – ispričao je svojevremeno izvor blizak pevačici.

aleksandra-radovic-brak-dejan-nikolic-dzoni-bubnjar.jpg
Facebook 

Nakon samo dve godine bračne idile došlo je do kraha, a muž Aleksandre Radović saopštio je bendu da ona napušta i njega i posao. Bend se raspao a Džoni je posle toga našao angažman na jednom kruzeru koji krstari po celom svetu.

Aleksandra je nakon ovog kraha, sreću našla pored Aleksandra Zeremskog, sa kojim je zajednički život otpočela nakon godinu dana ljubavi. Ipak, posle rođenja ćerke i ova luka urušila se, ali Aleksandra je iz svega izašla sa osmehom na licu, srećna jer se ostvarila u ulozi majke.

Kurir TV SRDAČAN SUSRET KUMOVA! Aleksandra Radović i Sergej Ćetković zajedno u Crnoj Gori: Pevačica oduševila sve prisutne svojim izgledom