Pevač (33) sreo golu sestru našeg kompozitora u WC-u: “Ne zna se ko se više šokirao, žena ili ja”, otkrio pikantne detalje


Zabava

Pevač (33) sreo golu sestru našeg kompozitora u WC-u: “Ne zna se ko se više šokirao”

Pevač Mirza Selimović (33) otkrio je šta mu se jednom prilikom dogodilo dok je radio pesmu sa kompozitorom Banetom Opačićem.

MirzaFoto: screenshot Amidži šou / screenshot

Mirza

Naime, Mirza je ispričao u emisiji kod Ognjena Amidžića sve o neprijatnosti koju je doživeo, a kako je istakao, u wc-u je sreo golu sestru pomenutog kompozitora i situacija nije bila nimalo prijatna.

Blic preporučuje

Mirza Selimović
Mirza Selimović

– Da li je istina da si u wc-u video golu sestru jednog našeg kompozitora – glasilo je pitanje.

Pevač se slatko nasmejao a onda i odgovorio.

– Živa istina. Ovo moram da ispričam… Prošle godine kad sam radio album, ja sam bio kod Opačića u ateljeu, radili smo neku pesmu. Pošto je to onako ogroman stan, atelje veliki, ima dva-tri wc-a… Ja kažem “‘aj da idem u wc”, prošli put sam bio u tom nekom prvom wc-u a onda, ovaj put odem tamo negde dalje, znaš. Odem u wc, sa moje desne strane žena se kupa u kadi – započeo je priču Mirza pa nastavio:

Mirza Selimović
Mirza Selimović

– Vidim nije Nina Banetova. Izlazim, nije mi jasno šta se dešava, dolazi tamo Bane, reko “izvini moram te pitati…” ne zna se ko se više šokirao, žena ili ja… Kaže on: “To mi je sestra, došla na par dana pa je u tom delu arteljea..” i šalje ona njemu poruku: “Meni je danas Mirza Selimović uleteo u wc, a šta se vama zanimljivo desilo?”, lepa anegdota.. – prisetio se kroz smeh pevač.

VIDEO:Mirza Selimović, intervju


Blic

Check Also

"Viđala sam ih svaki dan i oboje su bili…" Novi detalji o supružnicima stradalim u požaru u Kanjiži – poznat i uzrok nesreće?!

Komšije iz Duborobačke ulice u Kanjiži, u kojoj je noćas izbio požar u porodičnoj kući …