“SAČEKALA SAM GA POSLE ROBIJE DA NASTAVIMO VEZU KOJU SMO ZAPOČELI” Indi Aradinović progovorila o odnosu sa Zoranom Marjanovićem i šokirala sve u studiu


Zabava

Indi Aradinović o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: “Sačekala sam ga posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli”

Pevačica Indi Aradinović nedavno je stavila tačku na vezu sa Zoranom Marjanovićem, a sada je progovorila o njihovom odnosu.

.Foto: Milan Ilić, Društvene mreže / Ringier

.

Indi Aradinović poručila je da nema dečka, kao i da je Zoran slobodan muškarac, te da neće stajati na putu devojkama koje žele da budu sa njim.

Blic preporučuje

Indi Aradinović

Foto: screenshot

Indi Aradinović

– Ja sam ga sačekala posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli. Šalim se. Čekala sam ga da napravimo novi hit, da bude bar upola kao ”Bato bre”. Od prvog dana otkad se poznajemo mi smo u nekoj čudnoj vezi. Mi nismo raskidali, a nikad nismo ni bili zajedno, nismo ni započinjali. Čudan spoj. Da se ogradim, slobodna sam devojka. Momak je slobodan. Baš kažem zato posle okršaja sa mojom sestrom da tako rešavam situacije, on je slobodan, ja sam slobodna. Tako da devojke slobodno mogu da mu se jave, da mu pišu – rekla je Indi gostujući u emisiji “Amidži šou” i šokirala sve u studiju.

Majka pevačice bila besna zbog ćerkine veze sa Marjanovićem

Inače, Indina majka, Florija Aradinović, nikako nije podržavala vezu sa Zoranom.

– Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – rekao je izvor blizak porodici Aradinović za “Blic” i nastavio:

Indi

Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić / Ringier

Indi

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

VIDEO: Indi o tuči sa sestrom Editom


Blic

Check Also

Vršnjačko nasilje u Prokuplju! Upao u školu u Prokuplju i prebio dva učenika

Do incidenta je došlo juče, nešto pre 17 časova, potvrdili su iz policije za lokalne …