PEVAČICA RODILA SINA SA 17 GODINA I OSTAVILA GA U DOM ZA NEZBRINUTU DECU To sebi ne može ni dan-danas da oprosti: “Obilazila sam ga vikendom”


Zabava

Ana Bekuta ostavila sina u dom za nezbrinutu decu: “Obilazila sam ga vikendom”

Ana Bekuta rodila je sina Igora kada je imala 17 godina

Odlučila je da bebu ostavi u domu za nezbrinutu decu

Mnoge dame sa javne scene ostvarile su se kao majke veoma mlade, a neke su čak bile i maloletne kada su rodile.

Ana Bekuta o sinuFoto: screenshot

Ana Bekuta o sinu

Jedna od njih je i pevačica Ana Bekuta koja je svog sina Igora rodila kada je imala 17 godina.

Blic preporučuje

Ana Bekuta postala je majka kao maloletna

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Ana Bekuta postala je majka kao maloletna

Naime, Ana je dobila dete u vanbračnoj vezi, a tada je odčučila da bebu ostavi u domu za nezbrinutu decu. Kako je bila odvojena od deteta, okolina ju je osuđivala, te su se njeni roditelji našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

O ovoj temi izbegava da govori, ali je jednom prilikom otkrila detalje odnosa sa sinom i majčinstvu u tim godinama.

Ana Bekuta

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Ana Bekuta

“Doba odrastanja došlo je prebrzo. Mene je zateklo bez romantičnog ulepšavanja, jer je istina da je moje prve prave izlaske veoma brzo zamenilo menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je svakako prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu”, govorila je pevačica i dodala:

“Majka je bila stroga, a otac je morao da popusti. Tu osobinu sam od nje pokupila i kasnije sam ista bila prema svom sinu, ali prema unucima nisam. Vremenom naučite u životu da razdvojite bitno od nebitnog. Najvažnija je zapravo ljubav i vreme koje odvojite za svoje najbliže. Sa sinom nažalost nisam imala toliko vremena, ali kad god i koliko god mogu trudim se da im pomognem, mnogo pričamo. Meni je u detinjstvu toga nedostajalo jer su roditelji bili prezauzeti brigom da nas izvedu na pravi put”.

Bekuta i pokojni Mrka sa njenim sinom

Foto: screenshot

Bekuta i pokojni Mrka sa njenim sinom

“Smatrali su me glupačom”

“Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo”, rekla je pevačica svojevremeno.

Ana Bekuta

Foto: Ringier

Ana Bekuta

Kako je Bekuta jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

VIDEO:Ana Bekuta, Zvezde Granda


Blic

Check Also

Stiže poreska obaveza za ovu grupu građana, ukoliko zakasnite kazna je paprena: Od 5.000 do 150.000 dinara

Frilenseri u Srbiji imaju rok do 30. oktobra da predaju poresku prijavu i plate porez …