NESTALO TROJE DECE BALKANSKOG MILIONERA Čitava država na nogama, a onda je objavljen snimak koji je samo produbio misteriju (VIDEO)

Reč je o devojčicama — Raisa Antonia Martian (7) i Rania Adriana Martian (11), i jedan dečak, Antonio Adrian Martian (9) koji su nestali u gradu Hunedoaru, a policijska potraga za decom traje već dva dana. Roditelji su već duže u ratu oko dece jer su oboje, i majka i otac, imali određene zabrane tokom postupka. Naime, ocu je bilo zabranjeno da im priđe bliže od 150 metara, a majci se sudi jer je deci pretila smrću. Nakon odluke suda, oba roditelja u sudski lišena prava.

– Dana 14. oktobra oko 17 časova, policiju grada Simerije je telefonom obavestio muškarac iz sela Santandei u vezi sa činjenicom da ga je dadilja obavestila da njegovo troje dece više nisu kod kuće – navodi se u saopštenju policije.

Odrekao se luksuznog života radi dece

Kako se dodaje, otac Adrijan je postavio kamp prikolicu 200 metara od kuće gde su živela deca, kako bi im bio bliže, u okviru zakonskih okvira.

– Prilagođavamo se kad moramo, kada volite svoju decu morate se žrtvovati, odričete se svega zarad njih – naveo je milioner na pitanje zašto živi u prikolici. Takođe je dodao da bivšu suprugu ne interesuju deca, već samo porodično bogatstvo.

Rumunska policija još uvek traga za decom na nacionalnom nivou. 

Isplivao video snimak

Naime, misterija se produbila nakon što je isplivao snimak dve sestre i jednog brata u kojem se obraćaju svojoj majci.

– Ne želimo do idemo kod tebe, želimo da budemo sa ocem. Dobro smo, ali ne želimo da dođemo kod tebe, jer se ne osećamo prijatno sa tobom. Svi volimo tatu više, i ovi ljudi koji su sa nama će kontaktirati tatu da odemo kod njega – kaže najstarija devojčica u podeljenom video snimku.

Antonio Adrijan je visok oko 1,45 metara, ima 50 kilograma, smeđe oči, kratku, svetlu kosu i nosi naočare. Njegova sestra Ranija je visoka 1,55 metara, ima oko 60 kilograma, smeđe oči, dugu braon kosu, svetle je puti i ima okruglo lice. Najmlađa Raisa visoka je oko 1,40 metara, ima 40 kilograma, smeđe oči, dugu braon kosu i nosi naočare.

Ko je milioner čija su deca nestala

Njihov otac, Adrian Martian je osnivač kompanije koja se bavi proizvodnjom biodizela, ekoloških i biorazgradivih proizvoda za čišćenje. Trenutno poseduje još preduzeća u Rumuniji u različitim oblastima, dok je u prošlosti bio pokrovitelj fudbalskog kluba UTA Arad.

Srbija Danas/Libertatea

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Prelistavanje dnevnih novina za 18. oktobar 2024. godine

Informer U sutrašnjem Informeru pročitajte: Kosta K. ponovo šokirao sve: Hteo sam da budem psihopata …